PR CUAET
-
Напряму можна тільки якщо є запит відкритий. Тому тільки через вебформу. Але якщо проходили то в них ця інфо є. І якщо пришлють новий запит то всеодно треба проходити
-
Я переважно вказує з дати коли почався поточний статус Тобто якщо вони візитори з 2022го то ставлю ту дату
-
Відчима ні, братів так
-
elementary 9 secondary 3
-
Думаю, що варто проконсультуватися с консультантом та вирішити, що саме підходить у нашій ситуації, але дякую за Ваші відповіді
-
Якщо можете собі позволити можете спробувати гуманітарну. Шанси далекі від надійних, але з хорошим консультантом вони впринципі є.
-
На нього може вже не бути квоти. ВИ глядає на те що квота закінчилася, і вони з сусудніх стрімів на Українів виділяють. Тому на жаль так
-
Зараз тільки починають розглядати за август якраз десь
-
В мене 80% отримувало за 4-6 тиднів, 5% отримувало скоріше або трошки довше, а десь 10% отримувало за 6+ місяців. Найдовший з причинами 14 місяців, без причин - 8 місяців
-
В них точно окремі черги
-
Не так. По ПНП розгляд зараз (дл не Українців) 15 місяців (при тому що АОР приходить часто за 1-4 місяці), а по ЕЕ до 6ти місяців в середньому
-
Зрозуміла, дякую
-
Теоретично так, але на практиці жива черга в IRCC понятття ну дуууууже відносне (
-
Сподіваюсь все ж таки на продовження WP і підтягування наших балів за рахунок чогось іншого
-
Від везіння залежить )
-
Вже зрозуміли це, але починати все спочатку ц іншій провінції поки ми взагалі не готові, на жаль для нас
-
Можна з перервами
-
Ви в питанні про те чи професія ліцензійна маєте відповіти - НІ Тоді і питати не буде
-
Так і є. Онтаріо найгірша провінція для іміграції, по складності програм
-
Так, але поки він не підписаний офіцером на кордоні, він не дійсний.
12 Jan 2024, 17:45
16823/439171
5 minutes ago