PR CUAET
-
Ок, вірте, як вам так хочеться. Що робити? Ще раз перечитати закон і про відповідальність. Проконсультуватися зі спеціалістами по військовому праву. Спостерігати за ситуацією. Є два місяці на оновлення данних. Чи є нагальна потреба це робити вже завтра? Вже скоро з’явиться більше інформації. Не з’їдайте самі себе зсередини. Як би там не було, а ви не в Україні, де зараз чоловікам на вулицю небезпечно вийти. Всі в однаковій ситуації. І ми також. Виіхали законно, як багатодітна родина, а зараз стали ухилянтами. Тож хоч оновить мій чоловік дані, все одно буде штраф, бо йому скажуть приїзди оформлювати відстрочку і проходити влк, а він, звісно ж не поїде. Але все ж послухайте і не хвилюйтесь - немає кримінальної відповідальності за неоновлення даних і навіть за відмову від проходження влк.
-
Всем привет! Сегодня пробовала сдать CELPIP. Мой уровень не большой и я особо не готовилась. Цель получить четверки.. хочу поделиться вопросами которые смогла запомнить, может быть кому-то будет полезно для подготовки. На writing было 2 темы: 1) Я была на кемпинге и забыла свой laptop на площадке. Нужно написать сочинение о том как я прошу друга его найти 2) Я работаю в цветочной компании и наш менеджер хочет сплотить коллектив с помощью одного из 2 направлений.Дальше предлагается 2 отрасли для сочинения.: 2.1 изучение улучшения технологии выращивания 2.2 пожертвование растений в комьюнити. К тексте нужно написать почему вы выбрали конкретно это направление. Из Speaking запомнила не много.. 1)был о том что мой друг стал студентом англоязычного вуза , но у него проблемы с языком. Нужно дать совет как улучшить язык и запоминание словарного запаса 2) была картинка (как я поняла) : человек 8 на луне и каждый занят своим, один спит, рядом парочка на пледе смотрит в небо, рядом ученые смотрят в телескоп, рядом мужик говорит по телефону и над ними пролетает сова. Нужно было описать картинку 3) эта же картинка и нужно рассказать что случится дальше после этой картинки. 4) ваш брат выбирает сумку для компа ,и дано 2 картинки с описанием и функциями. Нужно описать какую посоветуете и почему вы выбрали именно эту сумку. 5) показали картинку аквариума , в ней какой-то люк, аквалангист и несколько разных рыбок. Нужно описать что вокруг и позвонить менеджеру и сообщить о проблеме.. было 8 заданий но я помню только эти. Всем желаю удачи! 😉
-
Як моя бабця, царство їй небесне, казала: якось та й буде, ніколи ще не було , щоб було ніяк. Так шо не переживайте)
-
Підкажіть будь ласка Що треба оновити після отримання нового ВП? Не можу знайти у чаті
-
Так! Але краще щоб вона була з консульства а не з дії перекладена, але краще хоч щось ніж нічого
-
Читайте: t.me/prcuaet/117894/141152
-
Краще сидіти тут в Канаді і не віддавати дупля ніж завтра вранці прокинутися в Україні чоловіку і вийти за хлібом в АТБ а там ТЦК
-
Якшо шо я казав, що війни не буде, так шо мене краще не слухати 😂 Я просто так думаю як я пояснив)
-
Пост на цю тему: t.me/prcuaet/117894/141152