PR CUAET
-
Не спрацює. В базі ваш укр паспорт засвітиться
-
Я можу помилятись, але щоб створити профайл треба англ чи фр мін на всі 7. Через це напевно у вас 0, бо по мові не дотягуєте
-
Так а тим хто виїхав 10років тому і має печатку про виїзд на ПМП з України, знятий з обліку?
-
Teer 2 = СЛБ 7
-
В червні я читала це поставлять на автоматичне
-
Та навіть якщо і збирається, можна не по українському паспорту заїхати, а по тому ж канадійському чи будь-кому іншому
-
Якщо людина не збирається заїхати в Україну то можна забити болт 😅
-
Я думаю, якщо у них є хоч трохи розуму, то спершу почекають термін для реєстрації, по штрафують тих, хто не зареєструвався. Якщо зареєструється багато людей, почнуть надсилати повістки на влк, знову поштрафують. І так будуть брити по колу. Бо який сенс навантажувати великою кількістю кримінальних справ систему юстиції, якщо можна тягнути гроші і конфіскувати активи
-
Підкажіть будь ласка якщо навіть не виставили бали це означає що щось неправильно вказали чи може бути таке що все вказав вірно і вони відразу кажуть що ти не підходиш ні під жодну з програм?
-
Так а яка різниця в принципі, якщо є ПР чи громадянство іншої країни, то навіщо взагалі щось робити? Тут шкода якщо не отримав ще ПР🥲
-
Вірно. Зараз це не можливо
-
Можете, але не вийдете. Навіть коли закінчиться термін розгляду справи (1 рік) бо то має підписати президент, якій звісно цього робити не буде. Вже є випадки. Близько 120-130 справ на розгляді вже майже 2 роки
-
Подати заяву і фінішувати вихід з укр. громадянства - це різні речі)
-
Нок 21332
-
Тоді перевірте чи ви все вказали вірно: - нок і досвід в Канаді для СЕС - щоб мовні екзамени не були протерміновані - номери ВЕС вірні -proof of funds для FSW - uci номери з пермітів - англ мін 7
-
Якщо ви маєте громадянство другої країни, ви можете подати заяву на вихід з укр громадянства, але в цьому випадку при війні Це може не спрацювати. Якось так
-
Підкажіть будь ласка якщо у мене нок 62100, то мені англійську треба здати все на 7?
-
Ну я так і думала, в принципі. Але тут були такі, що візжали нннніііі не буде такого)))) Але я прозріла, що прям так тупо і прямо написано, не завуальовано навіть 🤣
-
Як мені відповіли, я писала про це вище. Якщо ви не знялись з обліку та виїзд на пмж, в Україні ви залишається українцем. Це процесс займає багато часу
-
Та я за це і казав зверху, це просто самогубство
12 Jan 2024, 17:45
168431/428993
3 minutes ago