PR CUAET
-
Консультуватися з юристами. Я це вже зробила для своїх знайомих. А мені не потрібно реєструватися
-
Якраз таки давати рекомендації щось оновлювати через цей новий реєстр це наражання людей на проблеми. Я не даю нікому рекомендацій, хай кожен сам вирішує для себе, але мій обов'язок попередити, що людина встановлюючи цей додаток наражає себе на додаткову небезпеку і надає згоду на взаємодію з ТЦК за допомогою цього додатку. Оновлення даних може полягати (і в 90% випадків полягає) у повторному проходженні ВЛК. Якщо ваш чоловік, наприклад, дійсно непридатний, встановив додаток, і отримав повістку з'явитися через тиждень в ТЦК за місцем реєстрації - він зобов'язаний буде це зробити. А те що він закордоном нікого хвилювати не буде. А далі штрафи і кримінальна справа
-
Находится в Монреале Мой племянник хочет поступить по компьютерным программам. Может кто-то знает куда по цене местных можно поступить ? А то нам назвали сумму 7000$ за сессию как иностранным студентам в сежеп Мари Викторин. У него ворк Перми . И надо ли менять на студенческий?
-
Дуже ймовірно)
-
Так яке закордоном? Онлайн) повістка рахується врученою навіть якщо ви подумаєте про неї. Такі ось реалії
-
З того що не було на сайті то просили копію мого work permit і копію візи дитини. Все інше ми по списку привезли з собою оригінали і копії.
-
Тож казали що за кордон електронні повістки не висилатимуть 😂
-
А якщо не зайти в програму і нічого не робити, подальші події будуть іншими?)
-
Оновлюй не оновлюй, шлях один - повісткка
-
Там есть такой пункт, что даю согласие на получение повесток через кабинет?
-
І що? Ви надаєте згоду як мінімум на отримання повістки через цей реєстр. А далі, отримали повістку - не з'явилися - штраф 1, штраф 2, кримінальна справа.
-
Про что?
-
Я не знаю ваших умов виїзду. Але давати рекомендації нічого не обновляти , це безглуздо. Багато виїхали на законних підставах
-
Ну так договір = згода, що це міняє?
-
Про что там договор конкретно
-
Контракт на шо? Угода там є, ви про який контракт говорите?
-
Чи можете сказати будь ласка, що вони у вас вимагали? А то ми теж готуємося дитині подавати документи і якось хвилююся
-
Ну там же не контракт, что вы обязуетесь служить
-
Погоджуюсь
-
Ви якраз підписуєте електронний договір при реєстрації у будь-якому реєстрі. Там як мінімум буде згода на обробку і передачу персональних даних. Цей електронний договір має силу звичайного договору, більше того, електронні договори набагато важче оспорювати в суді, ніж паперові
12 Jan 2024, 17:45
168500/450961
about a minute ago