PR CUAET
-
18882422100 підказка - цей номер є на сайті ircc де висить опис програми
-
Кожен сам обирає що йому робити і як поступати, заклики до мітингів заборонені!
-
Дійсно, добре підмітили 👍
-
Міняти країну в гугл акаунті можна раз на рік - не частіше. А з українським акаунтом у вас можуть полетіти місцеві додатки
-
Карту банківську
-
Ок.а карта моб оператора?чи банківську?і де це знайти? У мене впринципі є він код у воєнніку, але хотів зробити і забути
-
Дзвонила я до свого доктора в якого я проходила медичне обстеження для еміграції. Підняла трубку асистентка яка повідомила що всі українці які проходили медобстеження результати було уже надіслано. Але сьогодні я нарешті додзвонилася до IRCC і запиталася чи дійсно прийшли результати їм ( проходила med exam 5 грудня 2022 році) , вона провірила в базі даних і сказала що ніяких результатів не було і ще вона додала що можливо прийдеться пройти ще раз медичне обстеження. Я в шоці. Чому за півтора року вони не надіслали їм моє медичне обстеження і навіщо говорити що вони всі результати усіх українців які проходили мед обстеження відправили?! Вівторок поїду до того врача і буду виясняти це питання
-
Після зміни регіону на iOS/Android має пройти 24 години + потрібно підвʼязати Укр. карту тоді все запрацює
-
Теж сьогодні отримали вперше дитячі, подавалися в лютому, коли було 20 місяців як в Канаді.
-
Покроково все робите. На кожний пункт є окремий опис
-
Я один не можу скачати?регіон поміняв, впн включав…всеодно пише не доступно в вашому регіоні
-
Підкажіть будь ласка. Маю слот на 20 травня Торонто, але це Victoria day. Консульство буде працювати?