PR CUAET
-
Крім того треба мати строго 2 роки досвіду саме в цій професії за останні 5.
-
Немає. ЗП має бути строго більше середньої по вашому НОК по вашій ареа
-
Просто цей стрім виглядає як загальний, але по факту перетворився на стрім для ІТ, Медиків та деяких трейдів та тех НОКів. Але якщо бали набираються, то вибірки там надійні, але це все також завязано на роботодавцю
-
Ну про 4 роки це дурниця. Тут або 1-8 місяців, якщо ваша професія серед тих які вибирають, або безкінечно, якщо ваша професія їм не цікава
-
Особливо якщо компанія маленька, то запити на доки які доказують відповідність компанї програмі будуть з досить високою вірогідністю Наприклад T100, T125, T4, Business license, Incorporation documents, Lease agreemnet
-
Перше питання не правильно відповліи - там має бути не family, а other
-
Звучить мʼяко кажучи не дуже
-
lawyer по списку підходить. Завернути могли тому що могло не сподобатися що підпис електронний. В них бувають "загострення" на рахунок електронних підписів на жаль. Досить рідко - але бувають
-
Чому? coPR дається до прильоту, може я звичайно плутаю, але я саме з коПР прилітала і офіцер казав «you have your coPR on you”
-
Якщо він є в наявності - так
-
Може
-
Все ж розписано
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Так, ви 100% праві, і технічно так і мало б бути. Але на практиці поки що без нотаріуса беруть без проблем
-
Дякую
-
Так
-
Ні, але додавайте оба контракти про оренду
-
Якщо вам пропонують full-time job offer + lmia у вас буде варіант зробити новий ворк перміт. Але це всеодно не наблизить вас до ПР. В Онтаріо з вашими даними хіба що робота на заводі під програму OINP In-Demand
-
По Онтаріо грубо кажучи - ніяк. На жаль
-
@OstapBosak На федеральному етапі, якщо не був доданий медогляд, то які є способи дослати? Про веб. форму знаю. IRСC secure account є, аплікація підвязана- чи можна туди напряму додати?
12 Jan 2024, 17:45
16859/461253
4 minutes ago