PR CUAET
-
lawyer по списку підходить. Завернути могли тому що могло не сподобатися що підпис електронний. В них бувають "загострення" на рахунок електронних підписів на жаль. Досить рідко - але бувають
-
Чому? coPR дається до прильоту, може я звичайно плутаю, але я саме з коПР прилітала і офіцер казав «you have your coPR on you”
-
Якщо він є в наявності - так
-
Може
-
Все ж розписано
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Так, ви 100% праві, і технічно так і мало б бути. Але на практиці поки що без нотаріуса беруть без проблем
-
Дякую
-
Так
-
Ні, але додавайте оба контракти про оренду
-
Якщо вам пропонують full-time job offer + lmia у вас буде варіант зробити новий ворк перміт. Але це всеодно не наблизить вас до ПР. В Онтаріо з вашими даними хіба що робота на заводі під програму OINP In-Demand
-
По Онтаріо грубо кажучи - ніяк. На жаль
-
@OstapBosak На федеральному етапі, якщо не був доданий медогляд, то які є способи дослати? Про веб. форму знаю. IRСC secure account є, аплікація підвязана- чи можна туди напряму додати?
-
Але КОПР не дадуть поки в Канаду не прилетить. А просто з імм візою знятися з обліку навряд чи можна буде.
-
Спонсорство дітей (до 22) та супругів це не програма для Українців, це програма для всіх, і вона безтермінова
-
Вони отримають так звану іміграційну візу. Якщо зможуть нею скористатися і хоть на день прилетіти в Канаду - отримають ПР. Якщо не зможуть - то не отримають, але чоловіка ви зможете пізніше спонсорувати
-
Дякую за відповідь ⚘️🌻⚘️
-
Це був би тоді дуже популярний туризм. Приїхати в Канаду, народити дитину, і податися на ПР
-
Чисто через те що народили тут дитину - не дають (або якщо і дають то шанси мізерні)
-
Перевадно для дітей до 5-7 років це дуже слабкий аргумент. Тому що вважається що для малих дітей - там де батьки там їм і добре Якщо б дитина тут прожила 2-3+ роки і ходила в школу, і можливо крім Англійської ніякою іншою мовою не говорить, і дитині 7+ - тоді це аргумент.
12 Jan 2024, 17:45
16866/461253
4 minutes ago