PR CUAET
-
Не чув такого, де деталі? В чому саме?
-
Там почти все в розыске. Это какой то баг системы. Так как официально, нет в розыске
-
Чисто логічно закон вимагає тільки подачу даних, а результат це вже інша історія
-
велике дякую🙏🏻
-
Я думаю це питання можна направити на імейл консульства, якщо вони дадуть добро тоді є сенс ганятися за слотом
-
Они уже на попятную пошли
-
Ви маєте на увазі ПР?
-
18 місяців чекати чого саме? Не зрозуміла
-
будут выдавать паспорта загран , которые были поданы до закона в консульстве Укр?
-
Так зроблять новий паспорт якщо в розиску в резерв+ ,через те що 10 років не було в Україні , чи ні🤔 ?
-
Дякую!
-
Ймовірні механізми пресингу: А. консульські послуги паспорт, довіреність, довідки для Канади та ін.; Б. Рахунки, нерухомість та авто в Україні; В. кримінальні справи "за ухилянство" в Україні. Там побачимо як саме піде.
-
Я писала приблизну дату закінчення, тобто додавала років 50 ще
-
Очевидно що тренд на створення проблем для тих хто за кордоном, хоча б через штрафи, а так в уряді України давно анонсували що спробують повертати з країн ЄС.
-
Я предоставила распечатку с банка моего адреса и штамп банка
-
Річ у тім, що я заповнюю Digital form IMM 0008, де порядок заповнення такий самий, як на номінацію. У пункті 4 "Passport" я вказав мій закордонний паспорт, а наступний пункт Notional identity document, де мене запитують "Do you have a national identity document?". Я відповідаю так і мені потрібно заповнити графи. Я так розумію тут має бути ID карта або Український паспорт. Чи я помиляюся?
-
А ви не знаєте подробиць, коли вони подавали заявку на пр, коли запит на біо прийшов? Ми тут усі чекаємо і зацікавлені у апдейтах🤗
-
Второй момент, у них есть отговорка, "Мы пытались вернуть, но вот Европа такая плохая, не выдают"
-
Все просто, можно приписать, что согласно закону удалось мобилизовать столько то
-
как вы ресурс из заграницы достанет? Лично СБУ прилетит? И шо отстреливать будет ?
12 Jan 2024, 17:45
168699/429915
4 minutes ago