PR CUAET
-
Дуже дякую💞
-
Залежить від виду документу. Зазвичай апостиль ставиться лише в країні, в якій видано документ. Документи про освіту - в міністерстві науки і освіти, довіреності - в міністерстві юстиції тощо. Нотаріус зазвичай сам по собі апостиль не ставить, а бере гроші за додаткову послугу: відправляє довіреність у міністерство і видає клієнту вже готовий документ. Чи достатньо нотаріуса краще питати в інстанції, для якої робите доручення - це з власного досвіду.
-
В мене те саме, свідоцтво про народження заламіноване давно. Нічого з цим робити не планую, відправлятиму скан + пакет перекладу і все.
-
Зрада чи перемога? А може піар хід щоб переглядів набрати?
-
Дякую за відповідь! Бо пишуть, що не можна ламінувати документи взагалі. А вони у нас вже давно заламіновані.
-
У меня CLB 9
-
И что, можно просто перевести у лецинзированного переводчика в Канаде и такую справку принимают на Пиар? Услуги Консульства не нужны?
-
У вас Canadian Experience Class или Federal Skilled Worker Program. Я смотрю тут высокие требования по English
-
Дякую.
-
Ага, тільки платить перехотілося вчасно і захотілося зменшити зарплату, а роботу додати. Їх не вигоняли, вони самі пішли в краще місце
-
Тоді не треба
-
А если 18 исполнилось в Канаде?
-
дякую ще раз)
-
тю, дивно, потрібна професія
-
Так
-
Не секрет, повʼязана з перетяжкою меблі та водій
-
а яка у них була робота, якщо не секрет?
-
Ну мені принципі потрібно тільки на період отримання документів, потім планую по професії, якщо не вийде одразу знайти по ній😅 тому не думаю, що страшно, але постараюсь затриматися на роботі, яку знайду. Я просто бачу, що в Канаді роботу не перебирають, яка є, така є. Мега важко знайти щось крім клінінгу і схожого типу роботу.
-
Якщо по тій же спеціальності, то треба таку ж роботу фул тайм в Альберті, і можна подаватися
-
Чи можна податись на ПР коли у головного апліканта є новий паспорт, а у коммон-лав партнера лише продовжений?
12 Jan 2024, 17:45
1686/446694
4 minutes ago