PR CUAET
-
⚠️🔴 а не по темі, а просто аби побалакати - у флуд. Гена надав посилання гілки Дякуємо
-
Всем привет. Кто-то заверял польский диплом через wes? Откликнитесь, пожалуйста
-
Дякую, але мені це доказувати не потрібно!
-
Последнее время все законы принятые в Украине противоречат Конституции
-
Повідомлення перенесено в флуд
-
Как это … очень хорошо получат как раз. Берем 3 000 000 *20 000грн= 1,500,000,000 $ Это я взяла по минимуму
-
Доброго дня! При заповненні анкети вже на федеральний етап у формі де збирається інформація про батьків/братів сестер, що вказувати, якщо мама померла ще у 2006 році?
-
#французька Записатися на курси я стояла в черзі місяці три. Тут і питала як зробити. Всього не пам'ятаю. Треба іти на державний сайт. Можливо цей www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais Там вносити своі дані. Встати в чергу. Вам висилають емейл коли прийде ваша черга. Ще раджу записатися до соціального працівника. Ця людина вам допоможе у будь якому вашому питанні. Ви як приіхали не отримали брошури куди звертатися?
-
Знаю що обидва підходять. Та який буде оптимальнішим?
-
Update Нарешті і я можу тут відписатися))) Кінець липня 2023 - Подалась на Alberta Opportunity Stream Кінець серпня 2023 - отримала провінційну номінацію 14 жовтня 2023 - Подалась на федеральний рівень PNP 24 січня 2024 - запрос додаткових/виправлених документів 8 лютого 2024 - запрос на біометрію 12 березня 2024 - мабуть це Портал 1 (не розібралася в них), запросили інформацію (колір очей, зріст, і т.д.) 2 квітня 2024 - мабуть Портал 2, запросили підтвердження що я у Канаді, надати адресу та загрузити фотографію. 4 квітня 2024 - довгоочікуваний імейл: Congratulations! You are now a permanent resident (PR) of Canada! 29 квітня 2024 - отримала картку на поштову скриньку (До Едмонтона з Sydney, Nova Scotia) (Я була єдиним аплікантом, дітей немає)
-
Всім привіт. Мені потрібно евалювати шкільний атестат. Я в Альберті. Це краще робити через IQAS чи через WES?