Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Спонсорство дітей (до 22) та супругів це не програма для Українців, це програма для всіх, і вона безтермінова
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вони отримають так звану іміграційну візу. Якщо зможуть нею скористатися і хоть на день прилетіти в Канаду - отримають ПР. Якщо не зможуть - то не отримають, але чоловіка ви зможете пізніше спонсорувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Kinash
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь ⚘️🌻⚘️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це був би тоді дуже популярний туризм. Приїхати в Канаду, народити дитину, і податися на ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Чисто через те що народили тут дитину - не дають (або якщо і дають то шанси мізерні)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Перевадно для дітей до 5-7 років це дуже слабкий аргумент. Тому що вважається що для малих дітей - там де батьки там їм і добре Якщо б дитина тут прожила 2-3+ роки і ходила в школу, і можливо крім Англійської ніякою іншою мовою не говорить, і дитині 7+ - тоді це аргумент.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    1) якщо ви собі отримаєте другий діючий закордонний паспорт та потім отримаєте воркперміт, то вже на дітей потім зможете отримати візіторрекодс і після 31.03.2024, бо у батьків буде легальний статус. 2)також ви можете прийти з дітьми на запис і просити або на них теж прийняти документи на виготовлення другого закордонного паспорту, або відразу на місті зробити їм штамп продовження їх паспортів. Але це не гарантія, що дозволять. Бо там інші люди в чергах. 3) Але не дуже гарно те, що ви ще не маєте взагалі запис , а в черзі можливо стояти і чекати довго. А часу залишилося 3 місяця і навіть якщо завтра ви отримаєте запис - то ваш паспорт може не встигнути прийти ... Його отримання можно прискорити до 1,5 місяців на стадії по трекінгу "виготовлен" - відразу на сайті консульства замовити доставку кур'єром за свої гроши. У всякому випадку - ви все рівно до закінчення дії паспортів або замовите нові, або їх продовжите. 4) як я зрозуміла, чоловік у вас має достатній час по воркперміту? Мабуть, дітям це допоможе отримати візітеррекодс і потім, навіть якщо у вас закінчиться воркперміт . 5) У імміграційних адвокатів є деякі прийоми збереження статусу на деякий час. Наприклад, можна наприкінці дії воркперміту подати на новий воркперміт і цей час ви знаходитесь у статусі "очікування" та можете продовжувати працювати у того ж самого роботодавця, допоки не отримаєте відмову. Це надає ще десь від пів року часу - це допоможе вам , якщо ви працюєте, продовжити працювати. 6) Також, якщо ви подали на деякі провінційні програми або отримали ITA по ЕЕ - ви маєте право податися на Bridging Open Work Permit. Але це залежить від вашої програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте будь ласка яка процедура засвідчення довідки про несудимість? Треба спочатку заплатити консульский збір, а потім з квітанцією відправити довідку в консульство? Та чи потрібен якийсь супровідний лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    По ходу є зв'язок.... Що Сідней
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Kinash
    wrote on last edited by
    Доброго дня, така ситуація в нас склалась, можливо хтось допоможе, паспорт закінчується через рік в мене і в двох дітей. Записала себе в очікування через дію на електронну чергу, дітей не можу записати, пише що "слот" очікування вже існує. Як робити в цій ситуації? Можливо хтось щось порадить? Бо з такими  записами нові паспорти не встигнемо виробити до 31березня, як продовжити в такому разі study/work permit? (Ми зараз на провінційному етапі, чоловік чекає відповідь вже 6 міс. глухо, до цього часу і статус не змінився)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Nesteruk
    wrote on last edited by
    А в якому випадку приходять ці листи з запитом зробити медогляд? Це при подачі на ПР якщо медогляду не було або коли він просрочений?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    DJ Dim@$
    wrote on last edited by
    Скачати з AppStore
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    chat.openai.com
    1 Reply Last reply
    0
  • t5466217967T Offline
    t5466217967T Offline
    Lu
    wrote on last edited by
    Google
    1 Reply Last reply
    0
  • t5058660638T Offline
    t5058660638T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    А де знайти Chat GPT?
    1 Reply Last reply
    0
  • t392548668T Offline
    t392548668T Offline
    Elena Asatryan
    wrote on last edited by
    Я теж так письмо практикувала, реально дуже допомагає , отримала 12
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    Щодо говоріння все так само, але не прям зручно. Як тільки я починаю давати відповідь він її записує, як тільки зупиняюсь більш ніж на 3 секунди він сприймає це так, наче я завершила і продовжує вже сам відповідь. Потім ця відповідь зʼявляється друкованою в чаті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t707991056T Offline
    t707991056T Offline
    Daryna
    wrote on last edited by
    Цікавий підхід. Дякую, що поділилися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Хто заповнював аплікацію на піар після ендорсменту? Відгукніться, є питання. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    Прошу його обрати мені для мене тему для, наприклад, Writing Task 1; він надає мені тему, я ставлю собі таймер, пишу відповідь в чаті, відправляю і він одразу після цього надає мені перероблену мою відповідь, тобто покращує її до ідеального варіанту на його «думку». Далі прошу у нього зробити аналіз моєї відповіді по змісту та граматиці і отримую відповідь. Також він каже мені скільки слів у тексті. Звичайно він не ставить оцінку, але вказує які моменти потрібно пропрацювати і на що звернути увагу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags