Тут ще така справа. Багато залежить від атмосфери в групі. Коли вона кишить "модераторами", 90% яких страждає на комплекс конс'єржа, то відпадає будь-яке бажання донатити.
Наче і корисний чат з подекуди цінною інформацією. Але ці особи, які замість стежити за порядком, використовують групу як площадку для демонстрації своєї міфічної влади, - це просто цирк 😂)
Наприклад, вчора явно ображений життям "модератор" зам'ютив мене, перед цим звинувативши у брехні, а по факту - вчинивши наклеп. Коли я ввічливо попросила його аргументувати безпідставний наїзд, мене було заблоковано, бо інших аргументів у особи не знайшлося🤦🏻♀️😂))
Натомість, що дуже важливо! Самі так звані модератори постійно розповсюджують інформацію, яка не відповідає дійсності, тим самим підставляючи людей. Із останнього, вони розказували всім про те, що ворк перміт, виданий на 3 роки, продовжити не можна. Багато хто в групі повівся на це і попав, хоч інші учасники, в тому числі я, радили подавати заявки - і абсолютна більшість заявників отримала продовжені ще на три роки перміти 👍.
Короче, я це до чого. Хотіла задонатити ще з канадської карти окрім української (хоч як правильно зазначили вище, українські біженці не є вдалою цільовою групою для таких справ) але після останнього інцидента - сорі. Буду донатити через інші канали. З вашої групи видаляюся, хоч можна було б посидіти ще в гілці про закон)) Є купа чатів без агресивних модераторів, піду туди❤️
Вам @prcuaetua просто дружня порада - робіть щось з командою, бо про них вже легенди ходять в інших групах 🤷. Сподіваюся, я не дарма писала стільки тексту😁🤪. Дякую і на все добре 🤗