PR CUAET
-
Ще би того штампа побачити на власні очі, і була би вичерпна картина. Дуже дякую, піду у вівторок до шоперса. А що робити з фотографіямі, якщо рідня не в Канаді наразі не дуже зрозуміло
-
тепер ви все знаєте. успіхів👍
-
Дякую дуже за підказки, але ті вимоги я бачив в памʼятці, то можете не надсилати.
-
немає стандарту. потрібно щоб були вказані такі дані на звороті
-
Добре, а якщо в мене члени родини за межами Канади, як в такому випадку мені їх фото надати? Фотографа то знайти можна будь де, але отой штамп…
-
ми робили в звичайному Shoppers Drug Mart. кажете що потрібні фото на PR. вони знають які вимоги.
-
t.me/prcuaet/154858/194036
-
Дякую! Знаю їх, але як магазин фототехніки. А можете надіслати як їх штамп виглядає у приватні??
-
Цікава інформація про Резерв+ Не знаю, чи можно постити лінк з ФБ, тож вибачте, якщо це порушення www.facebook.com/share/r/s9mFbwzzngPt2j9Q/?mibextid=0VwfS7
-
Зможуть зробити фото на місці. Головне, щоб дитина нормально відносилась до фото. Якщо ви знаєте, що сфотографувати дитину вам проблематично, то сфоткайте заздалегідь edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Забув запитати, скільки це коштувало?