PR CUAET
-
Дякую дуже за підказки, але ті вимоги я бачив в памʼятці, то можете не надсилати.
-
Жінки які мають освіту реабілітолога їм теж потрібно після оновлення даних проходити влк?
-
немає стандарту. потрібно щоб були вказані такі дані на звороті
-
Добре, а якщо в мене члени родини за межами Канади, як в такому випадку мені їх фото надати? Фотографа то знайти можна будь де, але отой штамп…
-
ми робили в звичайному Shoppers Drug Mart. кажете що потрібні фото на PR. вони знають які вимоги.
-
t.me/prcuaet/154858/194036
-
Да, у нас тоже магазин фототехники и по фото на доки они профи.
-
Дякую! Знаю їх, але як магазин фототехніки. А можете надіслати як їх штамп виглядає у приватні??
-
Мы делали в сети Henry's camera, в Оттаве они тоже есть. Говоришь что для пиар, они все знают. В электронном, в нужном качестве и в бумажном, со всеми данными на обратной стороне. Фото добавляли их, обратную сторону сканировали сами.
-
Цікава інформація про Резерв+ Не знаю, чи можно постити лінк з ФБ, тож вибачте, якщо це порушення www.facebook.com/share/r/s9mFbwzzngPt2j9Q/?mibextid=0VwfS7
-
Довідка зі школи, лист підтвердження про надання субсидії для садочку, щось, де зазначена чітко адреса та ПІБ дитини
-
Так, зможуть
-
Я тут почитав, що хто знімався з обліку при виїзді за кордон, взагалі поки можуть нічого не поновлювати і не ставти на облік, бо постанови КМУ ще не було.
-
Дякую
-
ІПСО
-
Чуть больше 100 за троих. Но это было в прошлом октябре.
-
Зможуть зробити фото на місці. Головне, щоб дитина нормально відносилась до фото. Якщо ви знаєте, що сфотографувати дитину вам проблематично, то сфоткайте заздалегідь edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Забув запитати, скільки це коштувало?
-
Я знаю - тим більше я не зможе ,бо Google автоматично змінив мені країну місяць тому ...
-
потім назад буде проблемно поміняти. Заради того додатку краще цього не робити. Краще почекати коли офіційно дозволить встановити.
12 Jan 2024, 17:45
168980/426394
4 minutes ago