PR CUAET
-
Взяли билетик и назад.
-
А ще таке питання, якщо роботодавець є на SINP але сказали на співбесіді що з PR помагали лише менеджерам і подібним високим посадам, а простим робочим (типу касирам чи технікам) не допомагали, чи є варіант що їх про те просто не просили чи і справді роботодавець може одним працівникам давати документи для подачі на PR а іншим ні?
-
Доброї ночі маю питання. Якщо я подався на піар(но його ще навіть не роздивляються) то я можу податися на ворк перміт (в мене зараз studen permit)? Проблем не буде з піаром після подачі на ворк перміт?
-
Якщо хтось з чоловіків отримає з консульства паспорт після 18 травня, дайте знати. Розповідають цікаві речі про цей цирк.
-
Чуйка мене не підвела свого часу. 2й паспорт до кінця 33го року, але цікаво буде почитати 😅
-
Може сам (для цього в нього повинна бути або Дія чи Монобанк ...), або через когось з батьків.
-
Не радійте так зарано. Зараз обговорюють що ті хто порушить новий закон про мобілізацію, може отримати анулювання діючого закордонного паспорту. І хоча зараз це заперечуючи пишуть що то фейк і іпсо, наприклад я і думаю багато хто не вірить жодному їх слову.
-
Не радійте так зарано. Зараз обговорюють що ті хто порушить новий закон про мобілізацію, може отримати анулювання діючого закордонного паспорту. І хоча зараз це заперечуючи пишуть що то фейк і іпсо, наприклад я і думаю багато хто не вірить жодному їх слову.
-
Французька CLB 5 це достатньо для отримання ворк перміту за програмою French Mobility. А для ПР необхідно мати CLB 7.
-
Давайте будь ласка скріншоти і конкретні повідомлення, навіщо розмовляти загадками? Від кого і що намагаєтесь сховати? All in як то кажуть
-
Друзі, хто може порекомендувати гарних професійних викладачів, щоби підготувати до ТЕФ чи ТСФ?
-
Проблем не буде?
-
Так
-
Але з CLB 5 можна подаватися на ПР у Нью Брансвік через ЕЕ
-
Тобто не обовʼязково їхати у центр і можна складати з дому?
-
Нет, нужно свежее.
-
Хтось стикався з тим що втратив додаток до атестату/диплому? Як ви це вирішували?
-
Хто з чоловіків все ж отримає паспорт з консульства після 18 травня, напишіть обов'язково тут, бо цікаві речі говорять про цей *censored* *censored*
-
Я теж так думала, поки не створила новий акаунт. І мені стало все доступно в googl play
-
органи цензури Путина мабуть тут тренуються
12 Jan 2024, 17:45
169041/429488
about a minute ago