PR CUAET
-
t.me/u4uTA
-
Потрібна довідка з Бельгії ! Зможете допомогти ?
-
Екопр был 9 апреля, карточки пришли 24 апреля. Сыну правда завернули фото, мы переделали, и его карту все ещё ждём
-
❗️ВЛК дійсний протягом п'яти років, — речник Міноборони Він додав, що через війну правила можуть бути змінені і тоді оновлювати дані потрібно буде щороку. #новини
-
Ок дякую
-
По Бельгії напишіть на наступному тижні, в них там правила змінилися, вирішуємо як робити
-
Монобанк не потребуе укр номеру.
-
Доброго дня, я так розумію портал 1 ( буде після біометріі через 5 міс )це тоді коли офіцер всі документи кейсу вивчив перевірив, потім пішов в відпустку повернувся і продовжив думати що йому ще б хотілося побачити. Так як в середньому я порахувала що отримують апрув через 8-9 міс , щоб люди пройшли перевірку на терпіння. Це так виглядає зі сторони. Чи моя логіка невірна!?))
-
В мене теж після подачі податкової декларації в кабінеті CRA висвітилося, що теж буду отримувати ССВ, але ми тут 10 місяців, ПР ще немає. Я запитала бухгалтера, з якою подавала декларацію. То вона відповіла, що це помилка. На рахунок мені не приходили дитячі. Але як можливо прийдуть, то витрачати не буду. Знову сконтактую з бухгалтером своїм. Щоб виправити помилку.
-
Доброе утро. Заполняю request form для Апостиль. И вот вопрос мне только часть А необходимо заполнить? В остается пустой?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста писать на электронную почту?
-
А вы где то отслеживали, когда их отправили? Приходит какое нибудь письмо?
-
Писали на эмейл, они не отвечают. Попросили знакомых позвонить туда, сказали приходить лично. Спасибо за ответ.
-
Да , на почту . Если не будет ответа , звоните в учебное заведение .
-
Може комусь допоможе хронологія виготовлення нового паспорта в торонто. Відправив заяву та квитанцію DHL через 2 тижні з моменту виготовлення і сьогодні отримав трек номер
-
Дякую! Мене просто збив з пантелику формат у поясненні, що це або 0000-0000, або 0000-000000, щось таке. А в ворк перміті ж UCI без дефісів
-
здравствуйте. Подскажите пожалуйста как узнать какой офис рассматривают заявку на федеральном этапе?
-
А якщо є дитина, то ця форма чи rc66, rc66sch.?
-
Нет, карточки давно пришли, а портал все ещё в состоянии In Review With Ircc
-
Портал 1 це первинний запит на підтвердження присутності в Канаді після того, як фінальне рішення за Вашою аплікацією прийняте
12 Jan 2024, 17:45
169132/453549
6 minutes ago