PR CUAET
-
Потрібна довідка з Бельгії ! Зможете допомогти ?
-
❗️ВЛК дійсний протягом п'яти років, — речник Міноборони Він додав, що через війну правила можуть бути змінені і тоді оновлювати дані потрібно буде щороку. #новини
-
Ок дякую
-
По Бельгії напишіть на наступному тижні, в них там правила змінилися, вирішуємо як робити
-
Монобанк не потребуе укр номеру.
-
Доброго дня, я так розумію портал 1 ( буде після біометріі через 5 міс )це тоді коли офіцер всі документи кейсу вивчив перевірив, потім пішов в відпустку повернувся і продовжив думати що йому ще б хотілося побачити. Так як в середньому я порахувала що отримують апрув через 8-9 міс , щоб люди пройшли перевірку на терпіння. Це так виглядає зі сторони. Чи моя логіка невірна!?))
-
В мене теж після подачі податкової декларації в кабінеті CRA висвітилося, що теж буду отримувати ССВ, але ми тут 10 місяців, ПР ще немає. Я запитала бухгалтера, з якою подавала декларацію. То вона відповіла, що це помилка. На рахунок мені не приходили дитячі. Але як можливо прийдуть, то витрачати не буду. Знову сконтактую з бухгалтером своїм. Щоб виправити помилку.
-
здравствуйте. Подскажите пожалуйста как узнать какой офис рассматривают заявку на федеральном этапе?
-
А якщо є дитина, то ця форма чи rc66, rc66sch.?
-
Портал 1 це первинний запит на підтвердження присутності в Канаді після того, як фінальне рішення за Вашою аплікацією прийняте