PR CUAET
-
Портал 1 це первинний запит на підтвердження присутності в Канаді після того, як фінальне рішення за Вашою аплікацією прийняте
-
Офіс буде зазначений в емайл, який прийде з номером Вашої аплікації на підтвердження AOR
-
Якщо в Вас є первинний медекзам, то часто його зараховують, навіть якщо він зроблений більше року тому. Краще прикладати репорт з IME до аплікації, але офіцер в будь-якому випадку має доступ до цієї інформації
-
Так, писати окремого листа з усіма назвами
-
Вона є головним аплікантом?
-
Якщо в Вас є первинний медекзам, то часто його зараховують, навіть якщо він зроблений більше року тому. Краще прикладати репорт з IME до аплікації, але офіцер в будь-якому випадку має доступ до цієї інформації
-
Дякую. Маю ще запитання, чи всі обовʼязково проходять мед екзамен чи вибірково? Дякую
-
Портал 1 це первинний запит на підтвердження присутності в Канаді після того, як фінальне рішення за Вашою аплікацією прийняте. Максимальний термін розгляду зазначений на сайті IRCC майже для кожної програми. Відкласти апликацію офіцер може на термін очікування відповіді на запит документів від Вас чи на період додаткової перевірки бекграунду, зазвичай якщо застосований infosharing
-
Доброго дня, я так розумію портал 1 ( буде після біометріі через 5 міс )це тоді коли офіцер всі документи кейсу вивчив перевірив, потім пішов в відпустку повернувся і продовжив думати що йому ще б хотілося побачити. Так як в середньому я порахувала що отримують апрув через 8-9 міс , щоб люди пройшли перевірку на терпіння. Це так виглядає зі сторони. Чи моя логіка невірна!?))
-
Перепрошую, але Ваші питання відносяться до гілки Федеральний етап нашого чату - переношу
-
Ще момент. На кожного апліканта окремий запис. Дитину мені вдалося додати тільки за Прізвищем, та датою народження
-
Фіо і рік народження кому продавати/дарувати. А на кого доручення то і номер паспорту і прописка і інн