PR CUAET
-
Краще до квітня, бо потім без роботи і мед покриття як їм жити тут.
-
В нас на роботі українець ,молодий(27 років) ,дитина народилась теж тут.Англійська не погана(7),працює провідний інженер,але поки не може набрати прохідні бал на експрес ентрі. Вони чекаю коли буде 2 роки стажу роботи в будуть поновлювати анкету в профілі експрес ентрі. І їм адвокат сказав ,що коли і так не пройдете ,тоді будемо подавати на гуманітарну,бо ви спробували всі варіанти і дитину ,як громадянина не можуть відправити туди ,де війна. Так що,моя порада -консультація з адвокатом і визначення плану дій. Бо гуманітарна теж грошей вартує і не для всіх українців «чарівна пігулка».
-
А ще питання Якщо wage для Foreign Worker Job Offer хоч на пару доларів менше Є сенс подаватися? Напрягати емплойера з цією формою і тд
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, прийшов запрос мені на медікал екзамен. Я здавала по прибуттю в Канаду, 1.5 роки назад. В аплікацію підгружала медікал екзамени на себе, чоловіка і дітей. Зараз запрос тільки на мене прийшов. Чоловік здавав трохи більше 1 року назад, чи йому також прийде цей запрос? Дякую!