PR CUAET
-
Нічого. Вони діють поряд. Стаді вам дали, мабуть, під срок навчання в ВНЗ?
-
Якщо цікаво. Довідку про несудимість з Консульства у Едмонтоні отримали сьогодні, 7 грудня. Відправляли витяг з Дії 29 листопада з Калгарі
-
Через яку фірму замовляли, дайте контактні дані, будь ласка
-
Я через веб форму оновив медогляди. Не буде руху то буду звонити. Якщо ні, то звичайно будемо проходити по новій....
-
Мій медогляд місяців шість, я пізніше проходила, у інших рівно рік коли подавалися.
-
Аплікаціі подані після 1 жовтня в ее зараховують старі медикали. До 1 жовтня - ні. Так написано було на сайті ее
-
В липні
-
Подача аплікаціі була до 1 жовтня чи після?
-
Подскажите, а это у вас в онлайн кабинете показывает дозапрос? У меня только показывает статус - Submitted и я не могу ничего посмотреть. Подавалась по RNIP
-
Прийшов тільки на мене. Ми з дітьми здавали 1,5 роки назад, чоловік 1 рік назад
-
Дякую за відповідь. А у вас які терміни, бо в нас один медогляд лише п'ять місяців, якось дивно...
-
Нам також прийшов запит на медогляд на всіх, довелося всім проходити наново
-
Дякую за відповідь. Цікаво чи у Ксенії так. З телефону незручно, ввечері за ноутом надіюсь розберусь. Бо не хочеться 4 медогляди проходити....
-
Ні, зарахували попередні. Але на момент подачі на фед етап ще рік не пройшов
-
Вам такі ж листи прийшли? Нам прийшов запит на всіх 4 аплікантів. Хоча 1 медогляду пів року, іншим трьом 1,5
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, прийшов запрос мені на медікал екзамен. Я здавала по прибуттю в Канаду, 1.5 роки назад. В аплікацію підгружала медікал екзамени на себе, чоловіка і дітей. Зараз запрос тільки на мене прийшов. Чоловік здавав трохи більше 1 року назад, чи йому також прийде цей запрос? Дякую!
-
Ви після номінації чи Express Entry?
-
Там написано в розділі що medical exam passed
-
Покажіть будь ласка як виглядає інформація в кабінеті після зарахування медікал ? 🙏
-
Так як і написав вище. Але в них є інфа про ваш медікал навіть якщо не загружали.
12 Jan 2024, 17:45
16919/406671
5 minutes ago