PR CUAET
-
У меня CLB 9
-
И что, можно просто перевести у лецинзированного переводчика в Канаде и такую справку принимают на Пиар? Услуги Консульства не нужны?
-
У вас Canadian Experience Class или Federal Skilled Worker Program. Я смотрю тут высокие требования по English
-
Дякую.
-
Ага, тільки платить перехотілося вчасно і захотілося зменшити зарплату, а роботу додати. Їх не вигоняли, вони самі пішли в краще місце
-
Тоді не треба
-
А если 18 исполнилось в Канаде?
-
дякую ще раз)
-
тю, дивно, потрібна професія
-
Так
-
Не секрет, повʼязана з перетяжкою меблі та водій
-
а яка у них була робота, якщо не секрет?
-
Ну мені принципі потрібно тільки на період отримання документів, потім планую по професії, якщо не вийде одразу знайти по ній😅 тому не думаю, що страшно, але постараюсь затриматися на роботі, яку знайду. Я просто бачу, що в Канаді роботу не перебирають, яка є, така є. Мега важко знайти щось крім клінінгу і схожого типу роботу.
-
Якщо по тій же спеціальності, то треба таку ж роботу фул тайм в Альберті, і можна подаватися
-
Чи можна податись на ПР коли у головного апліканта є новий паспорт, а у коммон-лав партнера лише продовжений?
-
Подивіться в інтернет, а краще заїхати. Вони близько один до одного. Я не маю загальних телефонів. Я з ними діл не мала. А ось зараз у мене є прикріплений консультант з Isans, але я хочу ліцензію отримати через них з акаунтингу. Тому цей телефон дати не можу. Там гарні дівчата і хлопці працюють, є і наші.
-
народ хто може підказати хто робить резюме професійно?
-
Якщо мати Reference letter з попереднього місця роботи в Україні, чи потрібно відпрацьовувати ще рік?
-
Так. Саме стільки роботодавець і тримав моїх сусідів. А потім почав мозг довбати з зарплатою. Але у вас буде час у всьому розібратися😂😂😂😂
-
Воно говорить що аплікація подана, говорить коли, і чи їм щось потрібно, ітд. І після цього аж далі опцію пропонує
12 Jan 2024, 17:45
1691/449025
2 minutes ago