PR CUAET
-
Щось пропустити - потенційно місреп (misrepresentation), це відмова і заборона подаватись знову декілька років. Так що треба максимально все відновлювати, по штампам у паспорті, по фото, по імейлам, квиткам на літак і тд. Якщо зовсім ніяк не пригадуєте дати - пишете лист з поясненням яка країна і який період і чому дійсно неможливо відновити дати поїздки.
-
Це все має бути в одному файлі чи можна двома? 1 файл - саме фото в jpg форматі. 2 файл - фото штампа в pdf. Чи обов’язково обʼєднувати? Я для обох батьків прикріпила 4 файли.
-
Терминология: national ID - общегражданский паспорт, travel passport - паспорт для выезда за границу
-
Я бы сказала, он international) Тогда надо в national ID снова указывать загран?
-
Мы зробили новий за 10 хвилин в Service Canada й працівник тільки сказала надати цей новий всім, в кого до цього був наш тимчасовий (банк, роботодавець та т.ін.) в системі вони самі все міняють
-
Поделитесь пожалуйста,как вообще это приложение скачать? Захожу по ссылке,пишет приложение не доступно в вашей стране...
-
Вітаю! А чи потрібно робити запит на "скасування"старого SIN чи вони його автоматично скасовують?
-
Але зараз вже все добре, дякую ☺️
-
У нас така сама проблема виявилася
-
В мене роботодавцю дзвонили за підтвердженям за день до надання ecopr, майже через місяць після final desicion, но це економічна програма