PR CUAET
-
Є такі, а що саме цікавить?
-
Ок. 23 травня запитаємо. Теж цікавить, бо є хлопець 18 років і теж треба буде паспорт
-
Так. Але порядок і роз’яснень ще немає 🤷🏻♀️
-
добрий день! підкажіть будь ласка, де можна знайти перелік сертифікованих перекладачів в Онтаріо для пр? з української для провінційних програм? і якщо вже є документи переведені та завірені в іншій країні на англійську чи треба перевіряти їх у Канаді? дякую
-
Можна. Зверніться в міграційну службу, вони вам роз’яснять, що для цього треба зробити.
-
Ми дізнавалися перед тим, як подавати на паспорти в Європі. Телефонували в міграційну службу і отримали таку відповідь. Якщо виготовлений паспорт, не забрали протягом 3 місяців, то він повертається в відділенні міграційної служби в м. Ужгород. Звідти вже можна замовити доставку в консульську установу по світу. Точно так же, якщо паспорт на забрали в Україні там, де подавалися, то з Ужгороду можете замовляти пересилку
-
Гж Прийняли заявку на новий паспорт після оновлення Хлопець показав застосунок і що то не підтоплено що дані оновленні. Подальші дії на разі не знаю
-
Добрий день. Подаюся Express of interest-Skilled Workers (EOI-SW) in Manitoba. У графі про гроші на рахунку пише що я маю мати 10000 $ від головного заявника + 2000 $ на кожного члена родини. Я маю мати цю суму на рахунку чи може бути менше? Автомобіль вартістю 30000 $ враховується як наявність коштів? Мої знайомі кажуть що подавалися без цієї суми на рахунку. Але це було до 30 квітня. Запитання: я маю мати ці гроші на рахунку чи можу зазначити вартість машини?
-
Так. Це вже, коли паспорт приїхав в відділення в Ужгороді. Тобто, якщо його не забрали. А так податися, наприклад, десь у відділенні Документ і одразу замовити пересилку в консульство - так не працює