PR CUAET
-
Кому как к некоторых вся жизнь впереди .обновить данные всегда успеешь,а вот потом удалить нужную информацию об этом уже не сможешь .так шо будем посмотреть
-
Вітаю! Підкажіть хто знає, будь ласка. Подаюсь на PR по програмі для родичів. Я-основний заявник. З собою буду подавати чоловіка, який зараз в Україні невиїзний. Питання: коли він має пройти медкомісію? Після подачі чекати запит, чи пройти до подачі?
-
Ви в живій черзі сервіс кенеда стояли чи по запису що всьго 10 хв витратили?
-
Гуанчжоу
-
Вільні люди, вільної країни😂😂😂😂
-
Сиджу тут в групі читаю і читаю. Ми будемо подавати паспорт дитині до 16р. На сайті пише оплатити приблизно 50$( точну суму не памʼятаю) Скажіть будь ласка навіщо оплачувати DHL? Я щось ніяк не зрозумію. Дякую наперед)
-
на данний момент виглядає так що що б ти не зробив - отримаєш кримінальну справу. Це якийсь сюр😔
-
Ніяк
-
Добрый день. Если подались и ещё нет запроса на биометрию а мы сменили адрес. Надо ли их как то уведомлять о смене адреса?
-
Швидше доїде паспорт після його виготовлення, бо дип поштою ( стандартна доставка) можна чекати від 3х місяців до безкінечності
-
був 1% надії на адекватність уряду, але...маємо що маємо.
-
Докину ще 1000 і стану громадянином якоїсь африканської країни 😂
-
Вже сказали, далі повістка на влк прийде туди
-
При подачі питає UCI номер, а я зараз очікую новий ворк перміт, там буде той самий номер, чи новий? І якщо то новий то потім можна обновити дані про новий номер?
-
Однозначно
-
А вы ожидали другого?
-
А до какого года у тебя?
-
Дуже дякую за відповідь. Підкажіть будь ласка ще як оплатити
-
А паспорт как делать???
-
Ні, в них на сайті написано, що вони приймають нотаріальні копії із України, але декілька чоловік в групі казали, що не приймають. Я думаю, що в тих кейсах були деякі нюанси
12 Jan 2024, 17:45
169361/433085
6 minutes ago