PR CUAET
-
Добрый день. Если подались и ещё нет запроса на биометрию а мы сменили адрес. Надо ли их как то уведомлять о смене адреса?
-
Швидше доїде паспорт після його виготовлення, бо дип поштою ( стандартна доставка) можна чекати від 3х місяців до безкінечності
-
був 1% надії на адекватність уряду, але...маємо що маємо.
-
Докину ще 1000 і стану громадянином якоїсь африканської країни 😂
-
Вже сказали, далі повістка на влк прийде туди
-
При подачі питає UCI номер, а я зараз очікую новий ворк перміт, там буде той самий номер, чи новий? І якщо то новий то потім можна обновити дані про новий номер?
-
Однозначно
-
А вы ожидали другого?
-
А до какого года у тебя?
-
Дуже дякую за відповідь. Підкажіть будь ласка ще як оплатити
-
А паспорт как делать???
-
Ні, в них на сайті написано, що вони приймають нотаріальні копії із України, але декілька чоловік в групі казали, що не приймають. Я думаю, що в тих кейсах були деякі нюанси
-
Тогда не парься, законы Украины не работают за пределами страны.
-
Украинский аккаунт чего нужен? Я не понимаю как скачать эту программу...если эта программа для украинцев за рубежом то причём тут украинские аккаунты и банки и телефоны,у меня нет ни первого ни второго ни третьего и никогда небыло ....
-
Мені сказали у консульстві, що тільки забирати особисто можна, коли зміниться статус на "Доставлено". Виявляється, можна таки DHL отримати документи?
-
«сірий» дадуть. Не хвилюйтеся 😀
-
Також питання, про наявність коштів, треба обовʼязково вказувати суму як в таблиці, чи якщо я планую йти по Канада експіріенс класс, то можна вказати меншу суму, програма пустить дальше?
-
В живій черзі, в другій половині дня, після 2. Я була вражена швидкістю)))
-
Зрозумів, дивно тоді, що для евалюації приймають нотаріально завірену копію, а для імміграції ні
-
Нададуть документ на повернення та паспорт в Україні зробиш
12 Jan 2024, 17:45
169369/428783
4 minutes ago