PR CUAET
-
А вы ожидали другого?
-
А до какого года у тебя?
-
Дуже дякую за відповідь. Підкажіть будь ласка ще як оплатити
-
А паспорт как делать???
-
Ні, в них на сайті написано, що вони приймають нотаріальні копії із України, але декілька чоловік в групі казали, що не приймають. Я думаю, що в тих кейсах були деякі нюанси
-
Тогда не парься, законы Украины не работают за пределами страны.
-
Украинский аккаунт чего нужен? Я не понимаю как скачать эту программу...если эта программа для украинцев за рубежом то причём тут украинские аккаунты и банки и телефоны,у меня нет ни первого ни второго ни третьего и никогда небыло ....
-
Мені сказали у консульстві, що тільки забирати особисто можна, коли зміниться статус на "Доставлено". Виявляється, можна таки DHL отримати документи?
-
«сірий» дадуть. Не хвилюйтеся 😀
-
Також питання, про наявність коштів, треба обовʼязково вказувати суму як в таблиці, чи якщо я планую йти по Канада експіріенс класс, то можна вказати меншу суму, програма пустить дальше?
-
В живій черзі, в другій половині дня, після 2. Я була вражена швидкістю)))
-
Зрозумів, дивно тоді, що для евалюації приймають нотаріально завірену копію, а для імміграції ні
-
Нададуть документ на повернення та паспорт в Україні зробиш
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70
-
Доброго дня, у довідці про несудимість з Польщі. У 10 пункті треба писати канадську адресу чи польську, за якою жили
-
Так, через веб-форму. Якщо маєте на увазі що немає AOR, то можна після отримання номера аплікації повідомити щоб не перейматися з тимчасовим номером
-
Онлайн це може бути до 10 днів поки ще на почту отримаєш. Нам було потрібно скоріше щоб підтвердити статус в університеті, їм потрібний екопр и новий сін
-
Класс! Нажаль я фултайм працюю по буднях, інакше також пішла б.
-
Так это сразу было понятно .если не давать повестки тогда для чего нужно обновлять данные?это же понятно как божий день.а отказ от прохождения Влк -уголовка...
-
Думаю, рідінг найважча частина тесту Celpip. Псує картину багато кому! Але ваш результат це 🔥🔥🔥
12 Jan 2024, 17:45
169376/428361
2 minutes ago