PR CUAET
-
«сірий» дадуть. Не хвилюйтеся 😀
-
Також питання, про наявність коштів, треба обовʼязково вказувати суму як в таблиці, чи якщо я планую йти по Канада експіріенс класс, то можна вказати меншу суму, програма пустить дальше?
-
В живій черзі, в другій половині дня, після 2. Я була вражена швидкістю)))
-
Зрозумів, дивно тоді, що для евалюації приймають нотаріально завірену копію, а для імміграції ні
-
Нададуть документ на повернення та паспорт в Україні зробиш
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70
-
Доброго дня, у довідці про несудимість з Польщі. У 10 пункті треба писати канадську адресу чи польську, за якою жили
-
Так, через веб-форму. Якщо маєте на увазі що немає AOR, то можна після отримання номера аплікації повідомити щоб не перейматися з тимчасовим номером
-
Онлайн це може бути до 10 днів поки ще на почту отримаєш. Нам було потрібно скоріше щоб підтвердити статус в університеті, їм потрібний екопр и новий сін
-
Класс! Нажаль я фултайм працюю по буднях, інакше також пішла б.
-
Так это сразу было понятно .если не давать повестки тогда для чего нужно обновлять данные?это же понятно как божий день.а отказ от прохождения Влк -уголовка...
-
Думаю, рідінг найважча частина тесту Celpip. Псує картину багато кому! Але ваш результат це 🔥🔥🔥
-
Якщо в чоловіка є військово обліковий документ на руках, чи йому потрібен оновлений?
-
Так, вартість 150 доларів за кожну заявку. Хоча, на візу подаєтесь із Канади, форма називається outside Canada. Я спочатку отримав новий стаді перміт, і тільки після цього подався на нову візу
-
Рідінг🙈
-
Доброго дня скажіть будь ласка хто знає як подавати чоловікам зараз в консульстві паспорти?
-
Поділяється, будь ласка, своїм бекграундом з англійської. Було б цікаво почитати, дивлячись на результати вашого тесту 👏
-
Що ви маєте на увазі, прийти з цим документом в консульство і вони будуть його оновлювати?
-
Если уголовка, то можно и на беженство подаваться, полюбому не я только об этом думаю
-
Протягом місяця оновлюєте дані в консульстві ...
12 Jan 2024, 17:45
169384/427598
3 minutes ago