PR CUAET
-
Правильно ли я понимаю, что все документы можно переводить в Украине, и сертифицированный канадский переводчик не обязателен?
-
З України - Консульство/Дія повний витяг з перекладом З Польщі - є інструкція на сайті польського МВС. Бажано мати знайомих в Польщі, тоді легше пройти процедуру.
-
Ні, я посилала з Xpresspost конверті на адресу консульства, всередині був ще один конверт з моєю адресою , в якому і прислали довідку
-
Вітаю, скажіть будь-ласка, крайні дати коли були слоти в Едмонтоні і на які числа? Дякую
-
Тоді може бути дозапит на новіші довідки від офіцера.
-
Дякую
-
ребята когда можно словить слоты в эдмонтоне?
-
Поняла, спасибо
-
В канаде нет таких паспортов, вам любой юрист скажет. Максимум податься на политическое убежище
-
Так
-
прийде в сам додаток
-
А де саме подавалися на виготовлення ЗП ?Місто?
-
Нет оснований на беженство, но можно завести блог напиздеть на пару уголовок критикуя власть и тогда точно убежище дадут. Но план такой себе, сбу госизмену пришлёт сразу а это десячка минимум
-
Для чого мене таку --- питати . Я дав відповідь на то що є такі паспорти - а не скільки ,чого і хто отримав...
-
Порекомендуйте нотаріуса в Едмонтоні, треба звірити копії документів
-
Може комусь буде актуально. Сьогодні подавала документи на виготовлення закордонного паспорта, не маю прописки в Україні. В заяві зазначила останню прописку, про яку є штамп у внутрішньому паспорті. Документи прийняли, сказали, що не принципово.
-
И многие пиар получили?
-
На каком основании
-
Є такі паспорти якщо маєш PR
-
Сірий - це той що працює в один бік до України?
12 Jan 2024, 17:45
169419/474652
19 days ago