PR CUAET
-
Сірий - це той що працює в один бік до України?
-
Нет, уклонение не является статьёй на убежище. Дальше прикольнее, по уголовке Канады тоже есть статья уклонение и по схожим статьям могут депорт влепить
-
Програми закрилися, в мене багато знайомих в Альберту поперлись, хто встиг відробити рік хто ні, а програму на паузу поставили. В північних провінціях треш з роботою, тупо немає контракту на фултайм, Квебек то взагалі трешак по вимогах. Манітоба, Юкон все вже.... досижуємо перміти а далі срака
-
Це для тих хто виїхав під час війни .. Хто був в еміграції я думаю не пройде так
-
В чому саме треш? В конкуренції?
-
Короче, невесело
-
Едмонтон) Дякую, додала 👌🏻
-
Простіше вже 24 параграф в Німеччині отримати та сірий паспорт гарантовано, чим чекати що нам тут дадуть. Бо вже прямо сказав уряд, спрощення для нас немає, Манітоба, Юкон, Альберта закрили видачу пмж а в інших там треш по вимогах
-
Я хз який вони завтра закон приймуть, вже майно відбирати хочуть, машини, квартири
-
Реально, і навіть не через провінцію, якщо можете витримати конкуренцію, п вона сильна. Якщо хочете далі про це - переходимо разом у флуд
-
В Канаді немає законодавства стосовно ухилення від служби, так як немає примусової військової служби, але є стаття стосовно дезертирства. Що потрібно зробити, щоб стати дезертиром в Україні? Не прийти за викликом після влк? :)
-
В Онтаріо, Ванкувері не реально отримати... які ще є варіанти? Інші провінції тупо знімають 100 балів за роботу в іншій провінції
-
Без провокативних і подібного контенту За розцінками помагаторів - є дуже багато чатів
-
User Ruslan has 2/3 warnings; be careful!
-
Але то не по темі. Просто цікаво було категоричність
-
Просто з цікавості. Квебек, Альберта, Манітоба і Юкон це не вся Канада. Так само як і АОС, український пілот Манітоби не єдині стріми Канади, а лише 2 з 100+
-
Скажіть, будь ласка, чи можливо оформити загран паспорт з простроченим укр паспортом ід?
-
А можете поділитись що Ви уловили на що саме звертають увагу?) Було б цікаво і дуже корисно всім
-
Вам нет но родне вашей останется .
-
Добрий день порадьте будь ласка україномовного нотаріуса в Оттаві.Дякую
12 Jan 2024, 17:45
169438/426734
4 minutes ago