PR CUAET
-
Всем привет! Кто-то сдавал IELTS в Торонто? Какие впечатления?
-
не може бути!
-
Не можливо зареєструватися
-
Мдє(
-
Нічого не змінилось з 10 квітня
-
Незаконне скачування це коли Ви скачуєте контент який захищений авторським правом без дозволу автора. Зміна магазину цілком законна та не регулюється ніяким законом
-
наприклад, The Moscow Times, власники голандці
-
Хм. Дякую
-
Так, старий буде дійсний, старий вп не анульовується.
-
А резерв+? Чи тільки військовий квиток потрібно?
-
Все одно старий залишиться дійсним? Тобто буде два? Дякую
-
Рубрика - а что там в мордоре, у нас в Украине проблем не хватает
-
Начнем с того, что официально войну объявлять не будут, это не входит в планы. А так все рассуждения
-
Всім привіт, Підкажіть будь ласка чи можу я подаватись на or з своєю дівчиною якщо ми не одружені ? В кого була така ситуація , поділіться досвідом будь ласка , вдячний !!
-
очевидно що масовая мобілізація в Мордорі приводить до масової мобілізації в Україні. З таки новин я й взнав що все почнеться в лютому 2022 та полетів зимувати далеченько відразу.
-
Привіт! Можливо був такий кейс у когось: майже 10 років тому чоловік працював 5 або 6 місяців у москві. Не пам'ятаємо скільки точно часу він там був, бо давно було і старий паспорт був не біометричний, та він його здав, коли робив новий біометричний. Треба підготувати всі документи перед подачею на фед.етап. Як можна взяти довідку про не судимість? Не знайшла жодної інформації тут щодо цього.. Чи можливо це взагалі зробити через війну?
-
В Україні і так масова мобілізація
-
Так це на випадок оголошення війни. Черговий руснявий балабол, що вирішив хайпанути на тематиці війні і проблеми з мігрантами
-
Теж цікавить нотаріус в Оттаві, дякую
-
⁉️І знову про українські внутрішні паспорти🙌 Інколи приходять запити на українські внутрішні паспорти. Якщо у мігр офіцера будуть питання по перекладу - вам може прийти дозапит, або відмова. Раджу перекладати повністю кожен документ при подачі на пр. Це на вибір кожної людини чи додавати укр внутр паспорт до заявки на пр. Консультанти радять по різному. Список документів на фед етапі є дуже схожим по всіх програмах🙌
12 Jan 2024, 17:45
169486/431102
about a minute ago