PR CUAET
-
Начнем с того, что официально войну объявлять не будут, это не входит в планы. А так все рассуждения
-
Всім привіт, Підкажіть будь ласка чи можу я подаватись на or з своєю дівчиною якщо ми не одружені ? В кого була така ситуація , поділіться досвідом будь ласка , вдячний !!
-
очевидно що масовая мобілізація в Мордорі приводить до масової мобілізації в Україні. З таки новин я й взнав що все почнеться в лютому 2022 та полетів зимувати далеченько відразу.
-
Привіт! Можливо був такий кейс у когось: майже 10 років тому чоловік працював 5 або 6 місяців у москві. Не пам'ятаємо скільки точно часу він там був, бо давно було і старий паспорт був не біометричний, та він його здав, коли робив новий біометричний. Треба підготувати всі документи перед подачею на фед.етап. Як можна взяти довідку про не судимість? Не знайшла жодної інформації тут щодо цього.. Чи можливо це взагалі зробити через війну?
-
В Україні і так масова мобілізація
-
Так це на випадок оголошення війни. Черговий руснявий балабол, що вирішив хайпанути на тематиці війні і проблеми з мігрантами
-
Теж цікавить нотаріус в Оттаві, дякую
-
⁉️І знову про українські внутрішні паспорти🙌 Інколи приходять запити на українські внутрішні паспорти. Якщо у мігр офіцера будуть питання по перекладу - вам може прийти дозапит, або відмова. Раджу перекладати повністю кожен документ при подачі на пр. Це на вибір кожної людини чи додавати укр внутр паспорт до заявки на пр. Консультанти радять по різному. Список документів на фед етапі є дуже схожим по всіх програмах🙌
-
И все по умолчанию в розыске 😂
-
Пан Геннадій! З чого ви взяли, що Резерв+ в Канаді незаконний? Це взаємодія громадян України з державою Україна (а конкретно з МО). Неважливо, як ти його скачав.
-
Треба, певно, записати відео. Пишіть питання коме що цікаво, буду відповідати в записі
-
Я сейчас пытаюсь узнать можно ли мне ещё вернутся в Ирландию и там просить беженство, мне ответили что нужно это делать на месте, но я хз временная защита же вроде снималась если люди уезжали, на каких основаниях туда тогда обратно лететь хз. Если бы не останавливали AOS то было бы все нормально уже к этому времени 🙈
-
Превентивні заходи 🤡 Я так розумію, це зроблено для того, щоб потім була підстава для видачі повісток на проходження ВЛК.
-
Або нотаріусом на території країни якої диплом. Якраз на офіційному сайті 2 варіанти - емітер і нотірус в країні видачі. Консульство, то вже воркераунд
-
Просто самого Wes не потрібно а уявлення не дуже маю ким цей диплом рахується в Канаді
-
Страх відмови, по тій же самій причині і в Канаді цього зараз не роблю
-
А чого одразу не просили біженство в Ірландії?
-
диплом Молодого спеціаліста 3 роки що з цього мб хтось підскаже?
-
Вітаю! Хто як зрозумів оце ^ Тобто раз прийшли, людину не знайшли, штамп поставили, що відсутня за адресою - повістка вручена. Так? В чому тоді принципова відмінність від електронної повістки? Шо так, що так її вручають за відсутності людини. Та за цим слідує каскад різного роду відповідальностей, що погіршуються. Я все вірно зрозумів?
-
Привіт , підкажіть будьласка, якщо роботодавець designated, чи важливий Noc ? Чи може хтось в двох словах описати процес . Нью Брунсвик . Дякую
12 Jan 2024, 17:45
169498/474652
3 days ago