PR CUAET
-
⁉️І знову про українські внутрішні паспорти🙌 Інколи приходять запити на українські внутрішні паспорти. Якщо у мігр офіцера будуть питання по перекладу - вам може прийти дозапит, або відмова. Раджу перекладати повністю кожен документ при подачі на пр. Це на вибір кожної людини чи додавати укр внутр паспорт до заявки на пр. Консультанти радять по різному. Список документів на фед етапі є дуже схожим по всіх програмах🙌
-
И все по умолчанию в розыске 😂
-
Я сейчас пытаюсь узнать можно ли мне ещё вернутся в Ирландию и там просить беженство, мне ответили что нужно это делать на месте, но я хз временная защита же вроде снималась если люди уезжали, на каких основаниях туда тогда обратно лететь хз. Если бы не останавливали AOS то было бы все нормально уже к этому времени 🙈
-
Або нотаріусом на території країни якої диплом. Якраз на офіційному сайті 2 варіанти - емітер і нотірус в країні видачі. Консульство, то вже воркераунд
-
Страх відмови, по тій же самій причині і в Канаді цього зараз не роблю
-
А чого одразу не просили біженство в Ірландії?
-
Вітаю! Хто як зрозумів оце ^ Тобто раз прийшли, людину не знайшли, штамп поставили, що відсутня за адресою - повістка вручена. Так? В чому тоді принципова відмінність від електронної повістки? Шо так, що так її вручають за відсутності людини. Та за цим слідує каскад різного роду відповідальностей, що погіршуються. Я все вірно зрозумів?
-
Потому что пока что нет информации о том как он будет работать. Также пока что не ясна польза от него. Нельзя сформировать код. Основная причина для его использования это получения доступа к консульским сервисам и подаче на паспорт, вот когда будет ясно, что это работает тогда будет смысл пользоваться им
-
Цілком можливо. Через консульство рф
-
Я думаю що якщо через додаток то людина погодилася з умовами (що в додатку) та якщо не виконає, то це вже розцінить як навмисно. А якщо поштою то притягнути людину до відповідальності буде складніше
-
От якщо взяти то поле, де написано Studies, training and internships і проскролити вліво, то там буде це: