PR CUAET
-
От якщо взяти то поле, де написано Studies, training and internships і проскролити вліво, то там буде це:
-
Залежить, можливо, від центру. У нас не було чернеток ні на аудіюванні, ні на письмі.
-
Будьласка) я його сама кожного разу шукаю, не дуже очевидно)
-
На комп'ютері.
-
Раз я вже тут, питання, чи є хтось, хто чекає на фоансізасьон більше 10 місяців? Мені для статистики)
-
Я їм ще написала листа з питанням по цьому, вони відповіли як звичайно 'ой тут щось персонал, дзвоніть'. Ну, подзвонила, питаю, точно можна, і мені сказали "ну там же написано, що можна, значить можна")
-
Додам, що відкрити впровадження можуть тільки після 3 місяців «скоєння злочину». Тобто є 60 днів на оновлення + 3 місяці «вільно дихати». Це чималий термін наразі
-
На скільки я памʼятаю надсилають вимогу на оновлення даних, а не повістку. Повістку на ВЛК можна отримати тільки після оновлення даних
-
Тут викладали скріншоти з Резерв+. Крім того навіть вимогу надіслати після 60 днів (не раніше) це як мінімум тиждень часу, а то й більше
-
А в листопаді 5го президентські вибори у США. Дуже багато хто орієнтуються на них
-
Все вірно. Тим більше я оновлював дані та ВЛК влітку ще перед війною. А світити себе в Резерв+ я не дуже поспішаю
-
А в універі (КПІ) я пробувала хоча б дізнатись, чи можливо це зробити без мене особисто. Написала в деканат, відповіли, що займаються тільки теперішніми студентами, відправили в архів. В архів довелось дзвонити, там не роблять і печатки в них нема, дали номер якоїсь жінки, сказали 'спитай в неї'. Вона на мене спочатку накричала, чого я взагалі їй дзвоню, і звідки в мене її номер, в ще десь хвилини 2 в такому дусі, і відправила в деканат. Як знову студентом побула) Так що я вже краще почекаю довше, нічого
-
Та обілетити по-новому 😅