PR CUAET
-
ну по такому принципу всім українцям треба роздати PR, бо інакше вони змушені будуть повертатися в Україну, де йде війна. Базово ця програма - для тих, хто не може об'єктивно йти по іншим програмам. А ви пишите "ми", тобто ви з чоловіком. Молоді. Мабуть, працюєте. Питання - чому не йдете по іншим програмам?
-
В тому і специфіка програми, що те, що дали сусіду, не означає що дадуть вам. Все індивідуально
-
По Онтарио буде важко. Враховуючи що залишилось 1,5 роки. Подумайте варианти релокації в " легші" провінції
-
Подавайтеся, це не заборонено. Почитайте всю гілку, оцініть свої шанси і ризики. З недоліків- довго, дорого, гарантій нема. З переваг - мову вчити не треба, вимог до роботи немає.
-
Добрий вечір всім! Хотілось би дізнатися, що можна зробити в цій ситуації та через яку програму податись. Ми з хлопцем плануємо залишатися у Канаді, нам по 19-20 років, працюємо 1,5 років на резорті як банкетні сервери, ми облаштувалися тут, подобається робота, плюс мінус непогані гроші, але знаю, що як раз вона ну ніяк не підходить на програму зараз, хлопець може отримати на ній фул тайм, а потім вже я. Хотілось би дізнатись чи є якісь шанси податись через якусь програму, щоб отримати піар? Бо їхати назад в Україну не хочемо, тут вже облаштувалися, тим паче прикордонне місто. Або все ж таки чекати, та краще намагатись продовжити WP потім? Чи можна отримати провінційну програму якось ( провінція Онтаріо)
-
Я здавала ielts general, якщо не принципово що для AOS
-
Поки ні.
-
У нас Сідней
-
Ми приїхали по QUAET на весні, а влітку народили тут дитинку. Радять подаватися на PR по цій програмі (якщо народив дитину в Канаді) на підставі її блага, дослівно: the best interests of any children involved. (Інакше вона або буде тут сиротою, або змушена повертатися з батьками в Україну, де йде війна).
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
В секюрити акаунті
-
Такі випадки були. Був кейс відомий з жінкою, яка народила чи 3 чи три дитини. Іі, навіть, збиралися депортувати - бл вона вже довго була без статусу. Але вирішили ій надати PR, бл відбирати дітей к матері чи їх всіх депортувати було не гуманно. Вона довго судилась. Років 10.
-
доброго вечора є декілька питань на моменті заповнення інформації стосовно освіти. питання, можливо, дурненькі, але it is what it is. підкажіть будь ласка, ПІБ вказувати те, яке вказано на атестаті, чи те, яке в мене зараз? бачу, що там написано “exactly as it appears on your credential”, але в різних інструкціях різна інформація. одні кажуть вказувати ПІБ яке вказано в закордонному паспорті, інші - те, що написано на атестаті. друге питання стосовно назви освітнього закладу. вписувати транслітерацію чи переклад? у випадаючому списку моєї школи немає буду вдячна за допомогу
-
Друзі, підкажіть🙏, хто знає випадки, коли люди отримували PR по гуманітарній програмі(Humanitarian and compassionate grounds) після народження дитини в Канаді? Цікавлять конкретні випадки отримання PR або відмови. Заздалегідь дякую за будь-яку інформацію🫶🏻.