Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Він може залишатись і 4 тижні у МВС перед тим як його передадуть до служби доставки. Потім ще дип почта
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    В нас після AOR в дружини (депенден) виявили рак. Так мені Остап радив ніяких рухів не робити, чекати що скаже IRCC. В результаті був дозапит на медицину для всіх. Відповідно там повідомили про хворобу. Проходили довго. Зір, моча-.... Зараховували медицину також довго - біля місяця. Я вже почав робити нотатки на гуманітарку. Проте все добре пройшло.ПР вже маємо по PNP non EE.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557967641T Offline
    t557967641T Offline
    Plakhotina Aleksandra
    wrote on last edited by
    Перед надсиланням документів для перекладу, хто-небудь завіряв фотокопії у нотаріуса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t921896041T Offline
    t921896041T Offline
    Maks Radch
    wrote on last edited by
    я просто не розумію суть пункту 8, що саме питається. Те що ви написали це більше до пункту 7 - Explain the humanitarian and compassionate reasons that prevent you from leaving Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ну, наприклад, дитина з явно вираженою інвалідністю, в Канаді її стан/поведінка/можливість навчатися і тд значно improved, повернення назад зведе усі досягнення нанівець. Це як один з прикладів
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Ось думаю капати їм на нерви завтра , що б отримати чесну відповідь коли буде паспорт. Не дуже весело жити в Канаді людині без офіційних документів і без страхування.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Christina Sh.
    wrote on last edited by
    п.Марта, слава Богу у мене ще поки є 1-5 доларів. Може колись і не буде, бо в житті всяке буває, але тут не про це. А про те, що прохання про донати стали дуже вимогливими і навʼязливими. Кожен день копіпаст по всіх гілках. І це має протилежлий ефект, ніж хотілося би організатору зборів. І якщо автор має право висловити свою позицію, то інші люди також мають право висловити свою позицію. Ми все-таки з вільної країни походимо і у ще вільнішу приїхали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5699241010T Offline
    t5699241010T Offline
    Olesia Vereshchak
    wrote on last edited by
    Привіт) чи є тут хтось з чоловіків хто подається на цьому тижні на паспорт в Оттаві? Відміни чи перенесення слоту не було
    1 Reply Last reply
    0
  • t1481306817T Offline
    t1481306817T Offline
    Lena North
    wrote on last edited by
    Це якщо людина має не відповідає якійсь вимозі - чи є захворювання, на яке треба витрачати більше встановленого ліміту, чи можливо є судимість. Маєте пояснити, чому немає змоги пройти за звичайними економічними програмами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    В Лісабоні маю слот - немає відміни
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Masiutkin
    wrote on last edited by
    Краще порадитись з посольством або консульством.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Я перепрошую, але чомусь ви «прийшли поговорити» не в парк біля свого дому, а в групу, де все розкладено по темам, є купа зібраної корисної інформації доступною мовою, де є модерація від спаму і реклами, модератори відповідають на питання з посиланнями на офіційні ресурси, а ліцензовані імміграційні консультанти часто безкоштовно відповідають учасникам. Чомусь ви обрали саме цей ресурс. Ризикну сказати що саме тому що Вадім і не тільки вклали в нього багато часу і сил. Ви можете не донатити, але з таким entitlement не визнавати що вам багато дала своїм трудом адміністрація групи і жалітись що вам так заважає «спам» зі збором на хворих дітей в Україні - це максимальний перебор.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Чого має бути ....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Вибачте за лонгрід, не знаю більше де і з ким порадитись 🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Всім добрий вечір Хочу спитати вашої думки. Я зловила слот на дитячий паспорт, моєму молодшому сину потрібен паспорт, але у нас родина інтернаціональна і батько дитини громадянин іншої країни, не України, і не Канади. Дитина народилась в Україні і виїхали одразу і я вже як і з першим сином знаю що треба для оформлення паспорта мати довідку про реєстрацію дитини громадянином України яка робиться тільки за місцем народження як мені сказали (тобто для нас тільки в Україні). Я вже майже змирилась що нам відмовили її тут оформлювати і збираюсь в Україну цього року все одно, але летіти фіг знає як , країни ЄС не пускають вже без паспорта.. отже, заловила слот бо дізналась що те шо дитина вписана в паспорт це теж вже може слугувати як під підтвердження її громадянства, як думаєте чи приймуть на цій підставі документи на паспорт? 🙏 я раніше вже зверталась тут в консульство в Торонто і вони про цей момент нічого не сказали, тільки про ту довідку. ( от тепер думаю чи варто витрачати гроші на фото та дорогу туди чи є шанс?🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Саме так
    1 Reply Last reply
    0
  • t5699241010T Offline
    t5699241010T Offline
    Olesia Vereshchak
    wrote on last edited by
    Квиток є, і крім нього більше нічого з нового ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Офіційна новина що консульські послуги знову надаються за умови предяви військового квітка
    1 Reply Last reply
    0
  • t5699241010T Offline
    t5699241010T Offline
    Olesia Vereshchak
    wrote on last edited by
    Документи всі ті самі що на сайті потрібно плюс військовий квиток? Правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t594670553T Offline
    t594670553T Offline
    Владимир Ярославович
    wrote on last edited by
    Хто його зна)) Імхо, щось не зберіг в пдф (або не збереглося))) Думаю, що треба знову подаватись, але ноут що ніхто не дав жодного коментаря, як це зробити (
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags