PR CUAET
-
п.Марта, слава Богу у мене ще поки є 1-5 доларів. Може колись і не буде, бо в житті всяке буває, але тут не про це. А про те, що прохання про донати стали дуже вимогливими і навʼязливими. Кожен день копіпаст по всіх гілках. І це має протилежлий ефект, ніж хотілося би організатору зборів. І якщо автор має право висловити свою позицію, то інші люди також мають право висловити свою позицію. Ми все-таки з вільної країни походимо і у ще вільнішу приїхали.
-
Привіт) чи є тут хтось з чоловіків хто подається на цьому тижні на паспорт в Оттаві? Відміни чи перенесення слоту не було
-
Це якщо людина має не відповідає якійсь вимозі - чи є захворювання, на яке треба витрачати більше встановленого ліміту, чи можливо є судимість. Маєте пояснити, чому немає змоги пройти за звичайними економічними програмами
-
Краще порадитись з посольством або консульством.
-
Я перепрошую, але чомусь ви «прийшли поговорити» не в парк біля свого дому, а в групу, де все розкладено по темам, є купа зібраної корисної інформації доступною мовою, де є модерація від спаму і реклами, модератори відповідають на питання з посиланнями на офіційні ресурси, а ліцензовані імміграційні консультанти часто безкоштовно відповідають учасникам. Чомусь ви обрали саме цей ресурс. Ризикну сказати що саме тому що Вадім і не тільки вклали в нього багато часу і сил. Ви можете не донатити, але з таким entitlement не визнавати що вам багато дала своїм трудом адміністрація групи і жалітись що вам так заважає «спам» зі збором на хворих дітей в Україні - це максимальний перебор.
-
Всім добрий вечір Хочу спитати вашої думки. Я зловила слот на дитячий паспорт, моєму молодшому сину потрібен паспорт, але у нас родина інтернаціональна і батько дитини громадянин іншої країни, не України, і не Канади. Дитина народилась в Україні і виїхали одразу і я вже як і з першим сином знаю що треба для оформлення паспорта мати довідку про реєстрацію дитини громадянином України яка робиться тільки за місцем народження як мені сказали (тобто для нас тільки в Україні). Я вже майже змирилась що нам відмовили її тут оформлювати і збираюсь в Україну цього року все одно, але летіти фіг знає як , країни ЄС не пускають вже без паспорта.. отже, заловила слот бо дізналась що те шо дитина вписана в паспорт це теж вже може слугувати як під підтвердження її громадянства, як думаєте чи приймуть на цій підставі документи на паспорт? 🙏 я раніше вже зверталась тут в консульство в Торонто і вони про цей момент нічого не сказали, тільки про ту довідку. ( от тепер думаю чи варто витрачати гроші на фото та дорогу туди чи є шанс?🤔
-
Квиток є, і крім нього більше нічого з нового ?
-
Документи всі ті самі що на сайті потрібно плюс військовий квиток? Правильно?
-
Хто його зна)) Імхо, щось не зберіг в пдф (або не збереглося))) Думаю, що треба знову подаватись, але ноут що ніхто не дав жодного коментаря, як це зробити (
-
Та радились вже. Впринципі вони казали що документи приймуть але без цієї довідки вони типу «зависнуть».. і взагалі дитину як би не мали права вписувати в мій паспорт без цієї довідки але ж вписали (не тут а ще у Франції) тому і не знаю як так обережно їм це сказати)
-
в чоловіка теж немає, дякувати Богу Але тим хто були до 18 травня переносили і відміняли