PR CUAET
-
Хто його зна)) Імхо, щось не зберіг в пдф (або не збереглося))) Думаю, що треба знову подаватись, але ноут що ніхто не дав жодного коментаря, як це зробити (
-
Та радились вже. Впринципі вони казали що документи приймуть але без цієї довідки вони типу «зависнуть».. і взагалі дитину як би не мали права вписувати в мій паспорт без цієї довідки але ж вписали (не тут а ще у Франції) тому і не знаю як так обережно їм це сказати)
-
в чоловіка теж немає, дякувати Богу Але тим хто були до 18 травня переносили і відміняли
-
На місці оновлять?
-
Хоча, і шо це вам дасть( Все одно треба переподаватись😞
-
а можна уточнити, що означає "зависнуть"? Де зависнуть?
-
А ви перевіряли вашу заявку? Її ж можна скачати і побачити шо саме не зберіглось
-
Чесно кажучи формулювання вимоги відрізняються від програми. Частіше за все мова про непреривне перебування 6 місяців. Але я бачила і формулювання там де 6 місяців сумарно на протязі 10 років. Також офіцер має право попросити довідку навіть якщо не було 6 місяців, на їх розсуд.
-
Блін. Там всього дві форми за цією програмою. Я нажаль не підкаже, як переподаватися. Може хтось мав вже досвід з цієї групи?
-
Хто підкаже... Тут є розділ аренди. Мені потрібно здати кімнату
-
Дякую за інформацію)
-
10 травня подала документи на дітей, які народилися в Україні, тато іноземець і довідки про підтвердження громадянства не маємо. Діти з народження вписані в мій паспорт. В кінці місяця напишу відповідь, як відбувається змінення по треку. Поки пише, що взяте в обробку.