PR CUAET
-
Я здавала ielts general, якщо не принципово що для AOS
-
Поки ні.
-
У нас Сідней
-
Ми приїхали по QUAET на весні, а влітку народили тут дитинку. Радять подаватися на PR по цій програмі (якщо народив дитину в Канаді) на підставі її блага, дослівно: the best interests of any children involved. (Інакше вона або буде тут сиротою, або змушена повертатися з батьками в Україну, де йде війна).
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
В секюрити акаунті
-
Такі випадки були. Був кейс відомий з жінкою, яка народила чи 3 чи три дитини. Іі, навіть, збиралися депортувати - бл вона вже довго була без статусу. Але вирішили ій надати PR, бл відбирати дітей к матері чи їх всіх депортувати було не гуманно. Вона довго судилась. Років 10.
-
доброго вечора є декілька питань на моменті заповнення інформації стосовно освіти. питання, можливо, дурненькі, але it is what it is. підкажіть будь ласка, ПІБ вказувати те, яке вказано на атестаті, чи те, яке в мене зараз? бачу, що там написано “exactly as it appears on your credential”, але в різних інструкціях різна інформація. одні кажуть вказувати ПІБ яке вказано в закордонному паспорті, інші - те, що написано на атестаті. друге питання стосовно назви освітнього закладу. вписувати транслітерацію чи переклад? у випадаючому списку моєї школи немає буду вдячна за допомогу
-
Друзі, підкажіть🙏, хто знає випадки, коли люди отримували PR по гуманітарній програмі(Humanitarian and compassionate grounds) після народження дитини в Канаді? Цікавлять конкретні випадки отримання PR або відмови. Заздалегідь дякую за будь-яку інформацію🫶🏻.
-
Дякую
-
Доброго дня Хто зможе підказати наступне: Заповнюємо аплікейшн по AOS по жінці, бо ж потрібний досвід роботи Чи треба вказати/додати до аплікейшн по AOS чоловіка, якщо ми плануємо після отримання ПР по жінці зробити family reunion з чоловіком? Дякую
-
Позвоните уже в IRCC и спросите 🤣 613-321-4243, говорить на английском.
-
Та де там.. ніяких пояснень. А я через ці помилки уже от майже рік буду той ворк перміт отримувати, щоб працювати з дітьми.
-
Вони навіть не пояснили чому так сталося? Боже боже... Немає слів... В мене також прислалі 9 річній дитині, що може не приймемо вашу заявку на обробку, а може приймемо. Якщо ні, то треба покинути країну. Поїдемо назад до Харкова, якраз вчора Чугуїв бомбили. Ось вона канадська гостинність. 😆