PR CUAET
-
Можливо стане актуально для українців закордоном:
-
Добрый день, кто знает, если бизнес работает с 2019 года, но владелец этого бизнеса изменился, то можно ли подаваться с этим работодателем на пиар или владелец должен хотя бы 2 года работать в провинции Нова Скошиа? Или это все же про бизнес, а не владельца?
-
Я не знаю как в канаде, но в 2020 году был случай: гражданка Украины приехала в Азербайджан там забеременела и родила ребёнка. А потом захотела домой, потому что ее бросили(( и мы ей деньги собирали на билет. И стоял вопрос насчет ребёнка. Он не мог получить гражданство Азербайджана, так как не было отца официально, и вот ей через посольство за пару недель или меньше сделали какой-то документ, что ребёнка нужно считать гражданином Украины и вписали ей в ааспорт и без проблем выпустили из страны. Но ей помогал тогда посол кажется лично в аэропорту. Не знаю будет ли полезная такая инфа вам(
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, что Вы вписали?
-
Окремі каналські сервіси/магазини/установи приймають лише канадські карти
-
Чесно кажучи я не думаю що Вадим написав щось образливе у цих повідомленнях. Все правдиво. Користь є з групи, просять донатити-ніхто не хоче. Ви хоч знаєте на що це гроші? Дітям ПРОКОЛЮЮТЬ пальчик кожен день щоб виміряти рівень цукру. Ми збираємо гроші на безконтактні вимірювачі цукру. Поставте себе на місце батьків-бачити як мучиться дитина кожен день: просити, обіцяти щось, і в результаті може і на силу це робити. І грошей щоб купити його - немає🤷♀️ Не хочете донатити-проходіть мимо. Мені здається ви взагалі не усвідомлюєте те що пишете.
-
Я не створювала собі зайві проблеми. Але консул в Едмонтоні сказав, що потрібна довідка про громадянство, що я не відповідальна і все таке. Я смиренно відповіла, що діти народилися в Україні, вписані в паспорт з народження і мандрують не перший раз по світу. Більш того, додала, що я за місцем прописки хотіла оформити цю довідку, але в моєму ОВІР запевнили, що це зайве, тому що діти народжені в Україні. Діти мають ідентифікаційний код, довідку 13. Все надала. Просто не потрібно їх зайвий раз дьоргати запитаннями. Навіщо? І без того завжди знайдуть, до чого причепитися. Смиренно вислуховувати і спокійно стояти на своїй точці зору. Тим паче, що на сайті у них написано чітко, що ця довідка потрібна в тому випадку, якщо дитина народжена не в Україні.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, как оформить довидку онлайн?
-
Разные. Сперва проверят схему на первых, затем эффективно распространят на вторых. Или не очевидно?
-
Кібератаки також ніхто не відміняв
-
Вже написала надалі, бо тяжко зовсім.😁