PR CUAET
-
Привіт, підкажіть будь ласка, Якщо є бізнес з надання послуг, то як це краще оформляти, корпорейшн чи селф емплоед, у якому випадку менше податків платити?
-
Ви писали що опублікуєте емейл на котрий можна задонатити, тому на цій платформі не виходить це зробити. Буду вдячна.
-
Ні, так не можна. Ви реєструєтесь на одне місце проходження інтервʼю і саме там вони надають Вам апрув і паспорт з візою as well.
-
Можу сказати за себе в Хорватії (Загреб) я не отримувала паспорт особисто. Я надсилала email прохання і паспорт людини яка може забрати за мене мій паспорт з візою. Видали, все ок! Але краще по проходженні інтервʼю це запитувати на місці! Не можу стверджувати, що так можна зробити в Лісабоні.
-
Якщо маєте цей варіант довідки, раджу надсилати її (переклад+оригінал), потім можливо буде дозапит, якщо їм це не підійде. Але якщо Ваш витяг 1,5 річної давності, то це може бути 90% вірогідності до запиту.
-
Отпишитесь, плиз, кто в последнее время получал номинацию и когда подавались. Сил уже нет ждать, без права сменить работу, 5 месяцев.😭
-
Теж саме, в початку грудня через консультанта подача і нічого...
-
Дивно
-
Краще запитати у роботодавця, зазвичай там є людина, яка супроводжує цей процес. Мені здається, що нок не важливий, але я можу помилятися. Треба питати чи читати уважно про Атлантичну.
-
⚡️Граждане, снятые с военного учета в связи с выездом за границу, обязаны лично прибыть в ТЦК до 16 июня для постановки на учет, - судебно-юридическая газета Теперь призывники, военнообязанные и выезжающие за границу резервисты не снимаются с военного учета в ТЦК. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Главное чтобы у вас teer был выше 5, остальное в принципе не важно.
-
⚡️Граждане, снятые с военного учета в связи с выездом за границу, обязаны лично прибыть в ТЦК до 16 июня для постановки на учет, - судебно-юридическая газета Теперь призывники, военнообязанные и выезжающие за границу резервисты не снимаются с военного учета в ТЦК. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент