PR CUAET
-
⚡️Українці, яких зняли з військового обліку у зв’язку з виїздом за кордон на строк більше 3 місяців, зобов’язані особисто прибути до ТЦК до 16 червня для постановки на облік, — постанова Кабміна Також чоловіки, які перебувають за кордоном, підлягають військовому обліку так само, як і чоловіки в Україні. Крім того, закордонні дипломатичні установи здійснюватимуть інформування призовників віком від 18 до 25 років, які перебувають на постійному чи тимчасовому консульському обліку. 🇺🇦 Украина Сейчас / Підписатися
-
Без провокацій і лайки.
-
Мы пока ждём второй месяц и даже номера не получили.Говорят что среднее время ожидания на номинацию сейчас 5 месяцев+.
-
@Dianatranslatorr /ban
-
По какому стриму подавались?
-
Добрий день. Поясніть, будь ласка, такий момент. За логікою всі імміграційні офіцери повинні знати і англійську, і французьку. Але в Квебеку я зіткнулася з тим, що це не завжди так. Оскільки гуманітарна програма федеральна, то всі документи, пояснення і переклади я роблю англійською. Але листи підтримки більшість буде французькою. Чи це може бути проблемою? Чи для офіцера важливіший автор листа, ніж хвалебні оди про мене? Дякую 🌷
-
Skilled worker
-
Наразі вже не потрібно зніматися з обліку. Остання постанова про це говорить. Типу треба тільки оновити адресу проживання та контактну інформацію
-
Доброе утро! скажите пожалуйста, где посмотреть если нужно проходить медосмотр или нет, в Канаду въехала ещё в октябре 2023 (по ета) с европы ворк пермит получила только сейчас ..не могу найти. Спасибо..
-
Цікаво, яким чином ви досягли такого рівня володіння англійської. Тому що знання структури тесту і критеріїв оцінювання це великий плюс для успішної здачі тесту, але без гарного володіння мови, це не дуже допоможе. Як ми побачили з ваших результатів, ви просто профі. Не всі вчителі англійської, навіть знаючи структуру, здають тест на такі бали🔥
-
Так же. Почти 2 месяца без номера.
-
Привіт, підкажіть будь ласка, якщо маєш основну роботу в Канаді а після роботи ще підробляєш для себе водієм Uber, то під час подачі на повернення податків, убер вказуєш як self employed? І в такому випадку багато повертають податків, чи ти ще повинен доплачувати ?
-
Добрий день підкажіть будь ласка, чи може мама пройти обстеження серця в Канаді?
-
Всім привіт, підкажіть будьласка, якщо людині стало погано, вона в віці, чи можна тут в Канаді пройти обстеження серця?