PR CUAET
-
Таке питання, в персонал дескріпшен місто народження писати як в внутрішньому паспорті, бо в мене село, і відповідно в закордонному паспорті там просто область вказана
-
Підкажіть ще як зробити апостиль через консульство чоловіку 18-60? 😁
-
Номер через 1,5 мес., учитывая ещё, что там Рождество было. Никаких дозапросов, тишина.
-
при этом законно ни один офицер не может вам ответить "прочитать не могу - переведи".
-
В Канаде на уровне закона (Official Languages Act) - все государственные служащие ОБЯЗАНЫ владеть двумя государственными языками. На практике, уровень одного из языков меньше чем другого. Но письма они точно прочитать смогут)
-
If applicable не optional! Я так розумію if applicable (якщо він є то потрібно)
-
100%?)) чи просто так вважаєте? Не хочу щоб з цього приводу були затримки Дякую
-
В National ID вказав данні діючого закордонного паспорту. В одному з відео в цьому чаті сказано що там де national ID він вказував внутрішній паспорт. Тому питаю.
-
Питання, як підписати форму imm5283e я навіть акаунт зробив для Acrobat Reader. чи треба роздрукувати і руками підписати?
-
Шановна громадо, всім міцного здоров'я та гарного дня! Підкажіть таке: наразі я основний апікант знаходжуся в Канаді, у мене повний пакет документів для подачі. Дружина з донькою, за межами Канади, у дружини не вистачає довідки про відсутність судимості з третіх країн. Чи можу я подаватися з тим що є, а довідки на дружину підвантажити потім. Чи щост там завантажувати можно тільку до моменту подачі?