PR CUAET
-
канадський нотаріус може зробити, але я не знаю всієї процедури
-
Можливо хтось знає чи можливо зробити цю довідку в будь якому консульстві?
-
Так, договір даріння або довіренність щоб розпоряджалася майном
-
В посольстві країни де народилась дитина це роблять. Там і отримується перший паспорт.
-
Шановна громадо, всім міцного здоров'я та гарного дня! Підкажіть таке: наразі я основний апікант знаходжуся в Канаді, у мене повний пакет документів для подачі. Дружина з донькою, за межами Канади, у дружини не вистачає довідки про відсутність судимості з третіх країн. Чи можу я подаватися з тим що є, а довідки на дружину підвантажити потім. Чи щост там завантажувати можно тільку до моменту подачі?
-
Вот и у нас ровно через полтора месяца номер и тишина… Почти 4 месяца ждём
-
Довіренність не відміняє власність. Потрібно подарувати або продати своє майно на когось іншого.
-
Підкажіть нотаріуса в Торонто, який може робити такі довіреності
-
Дякую всім хто відповів. Тоді не буду цього робити. Тільки свідоцтво про народження.
-
Дякую
-
Подруга с Мужем подавали сертификаты о рождении (без ID, хотя он имеется). Все порталы получили
-
Це може зробити будь-якій нотаріус в Торонто, особисто я робила довіренність через консульство бо так дешевше. До нотаріусів ще не зверталася
-
Тобто потрібна людина, на яку буде це доручення. І який зможе від мого імені подарувати комусь іншому в Україні. Так?
-
найшов у чаті схожий діалог , мабуть буду друкувати і підписувати руками
-
Так , як писали нижче, я робила в посольстві України, що знаходиться на території країн, де народилася дитина. І там робила перший український пампорт
-
З точки зору реального процесу нема нічого дивного. Наразі тільки жовтневі и листопадові, частково в обробці.
-
Підкажіть по FSW, для ЕЕ потрібно рік досвіду роботи, чи три?
-
Я би рекомендувала зв'язатись з нотаріусом в Україні, щоб він склав текст доручення відповідно актуальних законів. І з цим текстом йти до нотаріуса тут. Щоб потім не переробляти.
-
Так я в курсі)) тому чоловіки роблять у нотаріусів, я описала свій досвід бо мене питали чи можу нотаріуса порадити.
-
Ще питання до купи, так би мовити. Який алгоритм надання дружині прав пролонгації дитячих документів без батька?
12 Jan 2024, 17:45
169879/430189
3 minutes ago