PR CUAET
-
всі поля заповнив нормально, а от e-sign заблокований
-
Не виходить, якийсь захист. Інші PDF можу підписувати а от ця форма захищена.
-
Ще таке питання, після сабміту аплікації на сторінці заявки під депендентс є тільки дружина, я десь пропустив де можна додати дитину чи це потім можна буде зробити?
-
Добрий день, скільки приблизно часу проходить, від заявки в експрес ентрі до запрошення на подачу в Онтаріо? Дякую
-
Дитину будете додавати після отримання ІтА, не під час створення аккаунту ЕЕ
-
Як в закордонному паспорт
-
Поки що так. Можна. Але про такі обмеження вже варто думати, як про можливі у найближчому майбутньому.
-
За вимогою системи ви має писати так само як в закордонному паспорті В Letter of Explanation можете пояснити, чому внутрішній айді і закордонний паспорт мають різні локації
-
у мене по співпадінню пройшов один день, а багато хто і місяцями чекає Dec 13 - EE profile submitted Dec 14 - NOI from Ontario Jan 09 - OINP application submitted Jan 11 - OINP Assessment Feb 15 - OINP Decision in progress Mar 12 - OINP Approved/Nomination issued Mar 12 - EE ITA
-
Вибачайте що туплю, в мене пише Рівненська обл., то так і написати Rivnenska obl., чи має бути Rivne? Просто не хочеться в майбутньому геморою, через дурницю
-
Можна подивитися чи є відповідь на ваше питання в повідомленнях людей в гілці Хронологія
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, у кого была/есть подобная ситуация : утерян pesel (Польша), нет банковского аккаунта что бы его восстановить онлайн Нужно оформить справку о несудимости , можно ли не указывая его (pesel) получить справку?
-
Так, песель не обов’язковий, ми можемо взяти вам довідку з Польші та передати в Канаду