PR CUAET
-
У мене іноді таке враження що вони самі чітко там не знають що і як , і всім по різному якось відповідають 🙈 вже не перший раз таке помічаю
-
Официальная информация не имеет значения, она строго ориентировочная. В конечном счёте они принимают решения руководствуясь внутренними не публичными критериями
-
В понеділок поїду і спробую податись. Мене більше бентежить що робити якщо все одно паспорт зробити не встигнуть до нашого виїзду .. чи можна буде потім другий оформлювати в Україні.. Ну це я там звісно запитаю у них. Але цікаво чи були такі випадки в когось
-
Можливо, вона Вам і не потрібна, якщо діти народжені в Україні. Бо на сайті вказано, потрібна довідка, якщо дитина народилася не в Україні. В Едмонтоні так
-
Другий не можна. Ваш цей перешлють в Чернігів ( після 2 років або за запитом) Або треба писати заяву на анулювання цього і робити новий. Паспорт може зберігатись 2 роки + рік за запитом. Той ще гемор.
-
Підкажіть будь ласка в яку годину ловити слот в Оттаві?
-
Добрий день) Маю запитання по продовженню Work permit Cuaet Оскільки в мене закінчується дія паспорту 18.02.2026 то мені work permit видали тільки до закінчення дії паспорту (тобто з 13.03.2024 по 18.02.2025) Наразі я вже оформила новий закордонний паспорт і хотіла б знати, як мені отримати або чи можу продовжити повний work permit на 3 роки ? Оскільки за такий короткий термін навряд чи я зроблю імміграцію І я тепер не в Канаді Чи можу я це зробити? чи потрібно лише в Канаді робити продовження?
-
Ясно спасибо большое
-
Okay? Єɓj! Pl
-
В закріплених є інформація 🇨🇦⁉️🚨 Так що таке "на загальних підставах"?🇨🇦🚨‼️ Для деяких CUAET доживає останні місяці, а для решти вже залишається можливість отримувати work permit тільки на загальних підставах. «Загальні підстави» означають не необхідність платити держмито при подачі заяви, хоча і це теж. Держмито — це якраз найменша з проблем. Набагато важливіше, що простого бажання отримати work permit недостатньо — потрібні підстави. Якщо їх немає, то заяву звичайно подати (і сплатити) можна, але, крім відмови, нічого з цього не вийде. Загальні підстави для отримання work permit'а: 🔸На підставі Labour Market Impact Assessment: LMIA підтверджує, що для цієї вакансії немає відповідних канадських працівників, і іноземний фахівець не вплине на ринок праці Канади. 🔸На підставі закінчення коледжу або університету в Канаді: Випускники певних програм навчання мають право на отримання Post-Graduation Work Permit (PGWP), що дозволяє працювати в Канаді до 3 років. 🔸У рамках програм International Experience Canada: IEC пропонує молодим людям (18-35 років) можливість здобути досвід роботи в Канаді за програмою Working Holiday, Young Professionals або International Co-op Internship. 🔸У рамках програм обміну для дослідників та професорів: Вчені та дослідники можуть отримати дозвіл на роботу в Канаді для проведення досліджень або викладання в університетах Канади. 🔸У рамках внутрішньокорпоративного обміну: Співробітники міжнародних компаній можуть отримати дозвіл на роботу в Канаді в рамках обміну всередині компанії (це можливо навіть якщо в компанії всього пара людей, а то й одна). 🔸На підставі подружнього спонсорства: Чоловік чи дружина канадського громадянина чи постійного резидента може отримати Open Work Permit, який дозволяє працювати на будь-якого роботодавця у Канаді. 🔸На основі програми для біженців: Особи, які отримали статус біженця або потребують захисту, мають право на отримання Open Work Permit. 🔸В рамках пілотних програм імміграції: Канада періодично запускає пілотні програми імміграції, які можуть включати можливість отримання work permit. 🔸На підставі провінційних програм імміграції: Деякі провінції Канади мають свої імміграційні програми, які можуть надавати можливість отримання work permit. 🔸На підставі work permit'а чоловіка чи дружини: Чоловік чи дружина іноземного робітника у Канаді може у певних випадках отримати work permit. 🔸У рамках угод про вільну торгівлю: Деякі угоди про вільну торгівлю, укладені Канадою, спрощують отримання work permit для громадян країн-учасниць угоди. 🔸На основі особливих талантів та навичок: Програма Global Talent Stream дозволяє канадським компаніям швидко наймати висококваліфікованих іноземних фахівців у певних галузях. ——— Ось від такого довгого списку складнощів Канада колись позбавляла українців через CUAET... #wp #extension (С) Ім.Адв.
-
Привіт, є в когось зрушення хто подавався в межах 15 квітня?) Едм
-
Був щойно у шоперс другмаркт, там фотографують, ставлять штам, аде нічного не підписують. Шукати де підписують, або самостійно то зробити?
-
Та у мене в будь якому ж цих випадків гемор.. той що ви написали то один. А другий летіти без паспорта самій з дітьми через Турції та Молдову, платити в 1.5 рази більше за квитки та ризикувати що десь не пропустять…
-
вам реально краще замовити в Україні. У них є вже послуга щоб вам потім вислали цей паспорт сюди DHL навіть. Це якщо вони не встигнуть зробити його швидко до вашого вильоту. Я б радила так зробити.
-
Ну я б вже в Україні робила. Я не фанат гемору. Але вибір за вами
-
Привіт, підкажіть будь ласка, питання стосовно дітей від попереднього шлюбу. Якщо дитина не приїхала з нами, а живе зараз в Європі, але буде включена до аплікації, чи потрібно її включити зараз до settlement plan? Дякую.
-
головне щоб однаковий підпис на всіх фото (якщо їх багато)))
-
Будь ласка підкажіть де саме здають біометрію в Канаді.
-
підписуємо красиво самі😊
-
Капець.. то може краще не оформлювати навіть а вже в Україні швидко потім зробити 🤔😥
12 Jan 2024, 17:45
169945/426394
less than a minute ago