PR CUAET
-
Да,но от момента получения справки на возвращение вы должны успеть сделать транзит
-
То есть так же как и канадскую визу в мой же паспорт могут вклеить если ребенок туда вписан?
-
Если он вписанный , делаете транзитную визу. Консульство Польши находится в Торонто, но виза будет действовать только 30 дней так же и документ на возвращение . И в эти 30 дней вы должны успеть сделать транзитную визу
-
Я тут вижу смс типо. Нужно защищать свою страну, вы ухилянты, вы никто. А если узнать где их родственники и дети, так они на «островах» загорают
-
Да. К сожалению в 2024 уже так не пропускают страны Шенгена..только биометрический нужен
-
Добрый день,завтра кто-нибудь едет в Эдмонтон за паспортом и может взять пассажира туда и обратно?.Не бесплатно
-
У меня брат работает в посольстве Молдавии и у нас тоже проблема с документами и он мне сказал без транзитной визы Молдова и Турция , а с транзитом можно лететь через европейские страны где есть граница с Украиной.
-
Порадьте нотаріус, будь ласка
-
Ну тут залежить. Я знявся з обліку, то маю повернутися. А якщо ви не знімалися, як більшість людей, то певно можете поновити дані в Резерв+, коли вона стане доступною за кордоном, та потім спробувати зробити паспорт. Або принаймні отримати письмову відмову, щоб потім пробувати податися по гуманітарні програмі, або на біженство.
-
Підкажіть будь ласка чи є якась інформація щодо чоловіків з початку нового закону? Вимагають довідку з нового додатку чи як це працює? Чи варто взагалі реєструватися? Переживаю щоби потім не надіслали повістку. Паспорт до жовтня 2027. Дякую
-
Я в Торонто живу..записана вот на понедельник, там и узнаю Но у нас тут работницы не такие отзывчивые как в эдмонтоне как я поняла 🙈
-
Яке консульство? Оплатили відразу, як був виготовлений?
-
мені дали інструкції як прислати їм паспорт. поставили нову візу і повернули паспорт десь приблизно за 1 тиждень. В листі інструкцій писали що може зайняти до 6 тижні. Це консульство в Ванкувері
-
Хто їздив в Оттаву подаватися на паспорт, відпишіть, маю одне питання
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, справка о несудимости из Португалии должна быть с апостилем? Имею ввиду справку о несудимости из страны, где проживали больше 6 месяцев для этой программы?
-
Мене теж це цікавить як то на практиці, але я буду робити продовження паспортів дітям на початку липня. Після відпишу сюди як все пройшло.
-
Я не загружала сначала справки о несудимости, у меня запросили позже, Не переживайте
-
Ок, дякую, мамі зараз краще, фемілі доктора в нас немає, ми тільки 2 місці тут. Мені порадили звернутись в walk-in-clinic
-
Чому тут 2 різні адреси? На яку потрібно їхати щоб подати на новий паспорт
-
Дякую за ваш досвід
12 Jan 2024, 17:45
169988/474652
3 days ago