PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка чи є якась інформація щодо чоловіків з початку нового закону? Вимагають довідку з нового додатку чи як це працює? Чи варто взагалі реєструватися? Переживаю щоби потім не надіслали повістку. Паспорт до жовтня 2027. Дякую
-
Я в Торонто живу..записана вот на понедельник, там и узнаю Но у нас тут работницы не такие отзывчивые как в эдмонтоне как я поняла 🙈
-
Яке консульство? Оплатили відразу, як був виготовлений?
-
мені дали інструкції як прислати їм паспорт. поставили нову візу і повернули паспорт десь приблизно за 1 тиждень. В листі інструкцій писали що може зайняти до 6 тижні. Це консульство в Ванкувері
-
Хто їздив в Оттаву подаватися на паспорт, відпишіть, маю одне питання
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, справка о несудимости из Португалии должна быть с апостилем? Имею ввиду справку о несудимости из страны, где проживали больше 6 месяцев для этой программы?
-
Мене теж це цікавить як то на практиці, але я буду робити продовження паспортів дітям на початку липня. Після відпишу сюди як все пройшло.
-
Я не загружала сначала справки о несудимости, у меня запросили позже, Не переживайте
-
Ок, дякую, мамі зараз краще, фемілі доктора в нас немає, ми тільки 2 місці тут. Мені порадили звернутись в walk-in-clinic
-
Чому тут 2 різні адреси? На яку потрібно їхати щоб подати на новий паспорт
-
Дякую за ваш досвід
-
Да, но рейс должен быть прямой без пересадок. Если будет пересадка в ЕС вас могут не посадить на рейс
-
Значит Молдова и Турция все таки пропускают, это уже радует 🙏 а то переживала что вообще застрянем там где-то
-
Так. Треба звернутись до фемілі доктор, якщо ситуація не невідкладна. Якщо невідкладна - викликати швидку.
-
Так можете, просто потім до завантажити коли прийде запит 👌
-
А если бы ты был за них?
-
Так, теж можна спробувати
-
Пишіть будь-ласка свої питання по гуманітарній програмі тут. Адвокат на вебінарі 1 червня постарається відповісти на них!
-
Очікуйте кінець травня, початок червня, мені так сказали
-
В Оттаві посольство і консульство. Вам в консульство
12 Jan 2024, 17:45
169997/406662
4 minutes ago