PR CUAET
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, подача на продление ворк пермит платная или бесплатная?
-
Добрий день чи є тут люди які подались на програму і виїжджали з Канади ? Якщо хтось знає, можна так робити чи краще ні ?
-
Зараз таких вимог не було - треба відправити якийсь один документ для підтвердження особистості (і там перелік - паспорт, св-во про народження і т.д.). І копії достатньо🤷♀ Подивимось, що буде далі, коли отримають)
-
Toronto sorry
-
Залежно від програми по якій ви подаєтесь-читайте у описі на оф сайті.
-
Тобто платна?
-
Дуже дивний комент Якщо офіційна інформація не має значення то я тоді не знаю на що звертати увагу Зрозуміло що все на висновок офіцера але він навпаки керується на ці самі офіційні умови
-
Зараз вже тільки на загальних умовах🙌 Третє повідомлення над вашим.
-
Але після цієї подачі я навчилась писати супровідного листа з переліком доданих документів і що там для чого. Бо відправила все зі списку, прийшов лист, дошліть ще те і те. А воно там було. Ну, все одно треба було оригінал відправляти, то роздрукувала ще раз, вже підписала, і написала, що зробила все згідно з інструкціями, які мені дали по телефону. З другого разу прокатило)
-
По заявкам от ноября, декабря, повезло ли кому-то продвинуться дальше, чем аор и биметрия? Спасибо.
-
Та вимоги ті самі, просто original of a copy - це оригінал дубліката, а не копія дубліката. Може в того, в кого копія оригіналу, то інакше
-
Консульство
-
Він забирав у ДП Документ чи в консульстві? У нас теж в Німеччині паспорти, тому цікаво
-
Спасибо !
-
я про свій випадок, я вносила свідоцтво про народження в civil реєстр Квебеку, для того, щоб потім змінити ім'я, там було обов'язково
-
Вам на месте сделают
-
Зачем депортировать. Подождут, пока доки закончатся. Например, а случае аннулирования оных.
-
В мені точно така ж ситуація, але вони відписали на мейл, що всі паспорта виготовлені до початку травня, поїхали дип поштою😖, я оплатила і написала 15.04, а відповіли вони 17.05. Дякую за відповідь
-
На деякі програми оплачується, на деякі ні.
-
Так а навіщо св-во про народження, якщо можна лише копію діючого заграну?
12 Jan 2024, 17:45
170042/429791
about a minute ago