PR CUAET
-
Якщо паспорт висланий уже, дип.почтою, скільки часу буде йти до посольства?
-
Я подалась в июне 2023 получила неделю назад
-
Можно
-
Всім привіт, питання таке, взяв слот у Оттаві через місяць, щоб зробити паспорт. Мені 18 років приїхав коли було 16. У мене ще з школи наче є папірець військовий квиток + як я розумію мені потрібно зареєструватися у цьому новому додатку ухилянт+? Паспорта було продовжено ручкою у варшаві до 2025 року. Я зможу це зробити через місяць чи щось не сходиться?
-
Канаде вообще плевать на временных работников.
-
Ребята перевод справки о несудимости с Польши должен быть сделан сертифицированными переводчиком здесь в Канаде ?
-
Чи є чоловіки хто отримав виготовлений паспорт в посольстві/консульстві після 18 травня?
-
IQAS
-
Та забейте то я все придумал ...
-
Доброго дня! Чи є хто з чоловіків, хто подавався після 18травня на закордонний паспорт? Підкажіть як все пройшло? Бо маю запис на перші числа червня
-
По трекеру який вам має кинути консул
-
Жесть. На сколько продлили?
-
Что такое в вашем понимании международный розыск?
-
Скажіть, будь ласка, чи потрібно робити зараз переклад з affidavit для подачі на PR в Квебеці?
-
Добрий день, хтось з чоловіків отримував новий закордонний паспорт доставкою ДХЛ останнього місяця? Хлопець замовив доставку місяць тому,але ДХЛ ще досі не отримало його паспорта.
-
Пока нет .никто же не спорит..когда то же не было предусмотрено и вручение повесток в электронном варианте правда? Аннулировать паспорт просто: откройте его там написано что он является собственностью государства Украина а не ваша собственность..
-
А вот цікаво яка погода зараз в вас
-
Такой процедуры не предусмотрено, а даже если и аннулировать то толка
-
Ви ще пропустили мої поради щодо оформлення дитячих документів, видаліть плз, також флуд, цей же чат не для допомоги іншим. Дякую дуже!
-
В вас в паспорті Рівенська обл.? Тоді й пишіть, Рівеньска обл., лише англійською аллітерацією. Ви не з міста Рівне.
12 Jan 2024, 17:45
170141/427591
2 minutes ago