PR CUAET
-
Такой процедуры не предусмотрено, а даже если и аннулировать то толка
-
Ви ще пропустили мої поради щодо оформлення дитячих документів, видаліть плз, також флуд, цей же чат не для допомоги іншим. Дякую дуже!
-
В вас в паспорті Рівенська обл.? Тоді й пишіть, Рівеньска обл., лише англійською аллітерацією. Ви не з міста Рівне.
-
Нет. Я думаю, они сами запрашивают
-
July будь ласка, про коломийських і шаріів - у флуд. Ваші і решта* повідомлень видалено ______ Надалі, будь ласка, ВСІМ: по тематиці гілки, або будуть попередження Дякуємо
-
Відкрийте Монобанк віртуальну картку.
-
Ну нє, з Канади
-
Ну ви ж з України пишете, то можете персонально ....
-
Не можу створити акаунт у резерві +, бо немаю рахунку в українському банку. Які ще можливі варіанти?
-
Напевно що ні, але питання було саме про наявність громадянства Канади
-
А ми тут прям всі з паспортами Канади 😂
-
Тобто відправляю спочатку всі доки з перекладеним витягом і далі або зроблять дозапит або ні?
-
Паспорт Канади (або будь якої іншої країни) якраз таки допоможе не переживати за будь-які прийняти закони. З паспортом Канади ви без проблем можете жити в багатьох країнах, подорожувати та насолоджуватися спокійним життям забувши про рідну країну та її неадекватне керівництво. Ніхто в розшук міжнародний за відмову їхати оновлювати дані не подасть. Ніхто з Канади громадянина не вишле. Єдине що станеться – буде висіти якийсь штраф який через здається 5 років анулюється (якщо примусово не стягнуть)
-
Зверніться в підтримку, якщо не виходить через застосунок. Принаймні зрозумієте причину. На днях відкривав друг, єдина проблема - постійно вибивало тех помилку. Перезавантажили застосунок і спрацювало.
-
Звучить як план. То в чому Ви вбачаєте проблему? Переведіть гроші батькам, подаруйте або продайте нерухомість та інше майно.
-
Порадьте щось тоді Бажано по темі, а не «мені захотілось побалакати»
-
Так вони часто відмовляють, так що то була порада така собі😏. Можу вам дати номер по якому ви можете спитати причину, може пояснять. В лс напишу
-
Набагато бистріше арестують усі рахунки, добавлять ще штрафів і потім продадуть майно. У кого залишилося. Далі прийде повістка на стару адресу. І буде справа за неявку по повістці. Потім справку про несудимість додайте до аплікації на пр.
-
Намагався 3 тижні тому - відмовили без надання роз'яснень
-
Доброго дня,що потрібно для подачі по гуманітарній програмі ?
12 Jan 2024, 17:45
170158/404466
2 minutes ago